Bilerek yapılıyorSon zamanlar da baya yangın olayları oldu. Hayırdır inşallah. Doğada ki ağaçlar ve hayvanlara yazık.
zaten bilerek yapılıyor bu yangınlarkardesim ben izmirliyim samsun da yasıyorum burada kolay kolay yangın cıkmaz hava cok nemlı ızmır havası cok kuru daha gecen tatıle geldık bu olayı tam bılmıyorum ama ızmır de yangıların cogu sebebı mıllet hep arabadan sıgara ızmarıtını sondurmeden atıyor calıya cırpıya cok kolay yangın cıkıyor
THKda hertürlü yangın söndürmek için mühimmat bulunuyor ama THKnın söndürme izni yokKendine uçak alacağına Yangın Söndürme Helikopteri alsaydı
izni kim veriyor ki devlet mi?THKda hertürlü yangın söndürmek için mühimmat bulunuyor ama THKnın söndürme izni yok
THK da 4 tane uçak varmış 4'ü de bozukmuş. Sorumlu THK tutuldu zaten izin felan almaya gerek yok görevleri buTHKda hertürlü yangın söndürmek için mühimmat bulunuyor ama THKnın söndürme izni yok
Hayır bozuk değil adamlar kaldırdı uçaklarını bozuk değil izin verinde motor çalıştıralım dedi.THK da 4 tane uçak varmış 4'ü de bozukmuş. Sorumlu THK tutuldu zaten izin felan almaya gerek yok görevleri bu
he he tamam sensin sen biliyorsun her şeyiHayır bozuk değil adamlar kaldırdı uçaklarını bozuk değil izin verinde motor çalıştıralım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?