Dava Açacağını sanmam ona zarar verecek birşey yapmıyorum zaten Tek yaptığım Eksik Driver Varsa Kurmak ve Birşeyler Göstermek, Rat ile Yapmak Zormudur Fazla Bilgim Yok İnternette Kaynak Varmıdır , Bir fikriniz varmıbunu ancak rat ile yapabilirsiniz ama size dava açabilir müşteriniz haberiniz olsun
iyi forumlar
Darkcomet rat ile yapabilirsiniz ama böyle yasa dışı işlerle uğraşmanızı önermem idam cezasına kadar gidiyorDava Açacağını sanmam ona zarar verecek birşey yapmıyorum zaten Tek yaptığım Eksik Driver Varsa Kurmak ve Birşeyler Göstermek, Rat ile Yapmak Zormudur Fazla Bilgim Yok İnternette Kaynak Varmıdır , Bir fikriniz varmı
çok teşekkürler uzak masaüstü bağlantısı için windows 10 pro yüklemem gerekiyo diye biliyorum bilgisayarların hepsineHer bilgisayarda Remote Desktop Connection olur bunun Türkçesi Uzak Masaüstü Bağlantısı bunu Windows Defender üzerinden Uzak Hizmet Yönetimi izin verirseniz bu şekilde daha kolayca bağlanabilirsiniz
RAT vb şeyler ile uğraşmaya gerek yoktur.
modemden port aç falan diye Rat ile o yüzden sıkıntı modem arayüz şifresini bilmiyom reset de atamıyorum kameralar server falan herşey bağlıKanka izinsiz anca virüs programları ile halledersin
8.1'den itibaren beridir olması gerekiyor ama kontrol edin genede olmadıçok teşekkürler uzak masaüstü bağlantısı için windows 10 pro yüklemem gerekiyo diye biliyorum bilgisayarların hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?