İzoly N12S İ5-3470 alınır mı ve bilgisayar önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
10000
silver oldum
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bundan öncede bir konu açtım ama pek içime sinmedi bana 10k arası masaüstü önerir misiniz
önceki konuda bu bilgisayarı atmışlardı 11.500 kadardı bugün 9700 olmuş güzel gibiydi yorumlarıda felan trendyol hepsiburadadan atarsanız güzel olur ailem biraz güvenmiyor diğer sitelere falan
aklımdaki bilgisayarda şu:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
10 - 11k arası güzel sistem bulmak çok zor bide i5-3470 çok kötü bir işlemci alma derim.

Süper Üye
3 HİZMET YILI
Bence alma knk icindeki parcalar eski nesil ve 2. el diye biliyorum

Son düzenleme:
Üye
2 HİZMET YILI
sistem gereksinimleri ve fiyata göre çok kötü bir tercih yapmış olursun 10k arası demişsin sana bi sistem öneriyim almak istediğinden kat kat daha iyi ve ayrıca dediğin siteler teknololijik aletler konusunda en zayıf en güvensiz sitelerdir alınmamalı ailenede öyle söylemeni öneririm bu site gayet güvenlidir
link burda gayet yeterli bir sistemdir 10k fiyatı mevcut öneririm şimdiden hayırlı olsun

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu tarz dandirik markalardan alacağına biriktirip adam akıllı bir bilgisayar almak daha iyi gibi geliyor

silver oldum
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sistem gereksinimleri ve fiyata göre çok kötü bir tercih yapmış olursun 10k arası demişsin sana bi sistem öneriyim almak istediğinden kat kat daha iyi ve ayrıca dediğin siteler teknololijik aletler konusunda en zayıf en güvensiz sitelerdir alınmamalı ailenede öyle söylemeni öneririm bu site gayet güvenlidir
link burda gayet yeterli bir sistemdir 10k fiyatı mevcut öneririm şimdiden hayırlı olsun
Uğraştığın iiçn teşekkürler ama dediğim gibi çok sertler bu e-alışveriş de bilgisayarı zor ikna ettim trendyol, hepsiburada, vatan gibi markalar dışında aldırmıyorlar,olmazsa direk şubeden parça parça alıcam :(

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
alma knk icindeki parcalar eski daha iyisi bulunur

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
zamanında izoly almıştım 3 yıl kadar olmuştu. 2.yılında ekran kartı elimde patladı ssdsi çöp oldu uzun süreli hiç bir şekilde dayanmıyor tavsiyem biraz daha üzerine ekleyip daha iyi bir sistem alman, ayrıca i5-3470 ile valorantta 100 fpsin üzerini zor görürsün.

Üye
2 HİZMET YILI
biriktirip adam akıllı bir bilgisayar almak daha iyi gibi geliyor

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Izoly gibi saticilari asla tercih etmeyin, kusurlu veya 2. el parca gonderiyorlar. O butceye cok zor ekran kartli bir sistem dizmek. APU sistem bakabilirsin belki.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Biriktir 25k'ya 4-5 sene kullanabileceğin yüksek bir sistem toplarsın bu sistemlere itibar etmeyin destek yok garanti yok içindeki parçalar bilmem kaçıncı nesil uzun lafın kısası alınmaz.

TomaHawk
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum bi hevesle heyecanla alıp hevesininde heyecanınında kursağında kalacağı bir pc almanı tavsiye etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...