Yeah,i listen.you can speak english?
Neden sebebi nedir,bütçem buna yetiyor üzgünüm.almayın aldırmayın şu markaları. İnternette biraz araştırma yapın ya.
bışey anlamadım turkçe yapın bu fılı brolar
2000 3700 arasıbütceni tam söylermisin dostum ona göre şaaapalım
Kankam şimdi 3 bin liralık bilgisayardan 10. Nesil işlemci beklemessin mecbur ,6.nesille idare edicez.mobil işlemçi ve ekran kartı bence bulasmayın
1060'lı sistem stokta yok,3600'de biraz fazla monitor,klavye,mouse set olması gerek benim attıklarımı incelersen hepsi öyle
Ordakiler bilgisayardan gram anlamayan,suçu kargocular yerine firmaya atıyor.Artı olarak işlemcisi iğrenç diyorlar,daha işlemcinin hangi nesil olduğunu araştırmayıp yazıyorlarBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbaşlıca şikayetler bunlar olmak üzere işlemcileri çok eski olup sürücü desteği bile yoktur eminim.
Şuanki bilgisayarım 2 çekirdek 2.nesil,4gb ram high level oyunlar oynamıcam,gerekirse rami 32 bile yapabilirimİzoly Pc Markası Almanı Önermem İnce Hesapdan Alırsan Senin İcin Daha Uygun Bunda Sade 8 Lik Takılı Ayrıca Günümüzdeki Oyunlar 10 11 GB Ram Tüketiyor 8 GB Sisteme Gidiyor Ayrıca Genede Sen Bİlirsin Birşey Diyemem !
bi bileşenleri alman ideal olur bence senin için ilerliyen zamanlarda ssd falan eklersin
2018 sistemi bu şimdi 6 bin olmuştur
Post automatically merged:
bi bileşenleri alman ideal olur bence senin için ilerliyen zamanlarda ssd falan eklersin
dolar bizi bitirdi ya :/2018 sistemi bu şimdi 6 bin olmuştur
2600 mhz işini gömrez dimi ?dolar bizi bitirdi ya :/
sistem darboğaz olmasın oyunlarda kasmasındolar bizi bitirdi ya :/
Post automatically merged:
2600 mhz işini gömrez dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?