Uzman Üye
Csgo da kaç FPS aldinBen izoly n13sf modelini aldım 22 inç monitör klavye mouse kasayla birlikte geldi ben çok memnunum hatta ultra grafikte 160 fps aldım pubg lite de düşük grafikte 250den aşaği düşmüyor
i5 işlemci 3.20 chz 16 RAM GTX 1050 ti 240 sdd 500 hdd ben çok memnunum acıkcası
Karar veremedim yareis bence şuan o işlere hiç girme toplama bile büyük fiyatlara cıkar dolar kurundan dolayı bende dişini sık cok zarar edebilirsin böyle bi durumda
Herkes öyle diyor ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum çok kararsızımbende tavsiye etmiyorum kendin baştan toplasan birazcık daha bütçe eklesen daha iyisini toplarsın
AraştırıyorumBazı sitelerden hem bütçeni ayarlayıp hem parçaları kendin seçebiliyosun denemeni isterim
Post automatically merged:
Ama güvendiğin şehrinde bu işe uğraşan adamlar varsa güvenip yapabilirsin
Ya işte kullananlar var ve güzel diyorlar reis ben sadece LoL csgo oynayan birisiyimmantıklı olanda o zaten çünkü almışken iyisini almak varken 1. nesil işlemcisi vb. olan bilgisayarları almak saçma değil mi
Ne bilgisibilgi verir misiniz
şu an idare ediyor olabilir fakat ileride ki yamalarda yavaşlamayacağı ne malumYa işte kullananlar var ve güzel diyorlar reis ben sadece LoL csgo oynayan birisiyim
şimdilik bekle derim bu veba bitsin ekonomi ne oalcakizoly PC tavsiye edilirmi
Doları bakıyorum düşerse bakicam PC lereşimdilik bekle derim bu veba bitsin ekonomi ne oalcak
Senin PC ne reisben bilgisayarımdan memnunum
Bütçe iyi aslında dolar yüksek şimdi ondaneğer iyi bir bilgisayar için bütçenin iyi olması lazım
jnm
izoly PC tavsiye edilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?