Ben J7 yi bilmem ama HTC Desiere 820 diye bi telefon var kocaman bir telefon pubg dalmışım elimde patladı sağ elimin baş parmak ile işaret parmağımın arasında ufak bir yırtılma oldu (1 ay önce) daha yeni iyileşti
Uzun lafın kısası at gitsin
daldım aşırı ısındı demişin yani ne kadar sürede farkına vardın 1 saat falanda ısındıysa ben sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ama 10 15 dkda ısındıysa teknik servise gönder
kardeşim o kadar ısınması anormal bir durum bu j7 primede batarya çıkarılıp takılıyormu yada telefonun arkası açılıyor mu
bataryan şişmiş mi kontrol ettin mi ?
Anakart da felan bir sorun olmuş olabilir yetkili servise vermeni tavsiye ediyorum. Fazla kurcalama iyice götürme şarza taktığın zaman sadece o işaret çıkıp açılmıyorsaKonuda belirtmiştim knk arka kapak acılmıyor
bir şişmede yok
Telefon şuan kilitlendi açılmıyor
sadece şarja taktıgımda
Ekli dosyayı görüntüle 20315
Şu işaret cıkıyor
Telefon mal gıbı kaldı
Anakart da felan bir sorun olmuş olabilir yetkili servise vermeni tavsiye ediyorum. Fazla kurcalama iyice götürme şarza taktığın zaman sadece o işaret çıkıp açılmıyorsa
Ana kart da problem olabilir.
Post automatically merged:
Bataryada İllaki şişme vardır bataryadan da kaynaklı olabilir. Bataryadan kaynaklı ise ana kartla alakası olmaz bunu da anlaman için ya tamirci yada yetkili servis.
2 Seçenek mevcut
1- Ana kart da sorun vardır
2- Batarya gitmiştir.
Bencede bataryaya hardcore yapmıslar gıbı geldı banada ama
içini açmakda ıstemıyorum
Miraderim eğer elinde az para varsa ÖTV amca gelmedenAt gitsin ne miraderimAli Ağaoğlu'muyuz biz
kardeşim bi servise götür sıkıntı gibi duruyor1 saat de fırın gibi olmuştu yani arka kapagı metal olsa bir yumurta haşlardım
Miraderim eğer elinde az para varsa ÖTV amca gelmedenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkaçırma derim çünkü zamdan sonra en kötü f/p telefonu bu 2k olacak bilgine
evelallah sonuna kadar Kayseriliyik de iyi bari sende masrafdan kaçmışsın. Yaptırdıysan nasıl yapıldığını ve kaça yapılıdığını forumda paylaşta başkalarıda bilgilensinTelefonu yaptırttım hemşerim de sende tam kayserili cıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?