Jabirow Rüyaları(Beşerle Satranç) Uzun hikayeden kısa bir kesit keyifli okumalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Adam Jabirow Rüyaları

Siz ilk kez yok olmadınız... Kurgulanmış sahnenizde ilk kez mücadele kaybetmediniz. Varlığın nihai amacı tin'i madde boyutunda maddeye tezazzür ettirip, deneyim kazandırıp bu deneyimleri sonucu yaşatımı öğrenmekti.

İnsan, olasılık zincirindeki küçük karmaşalardan biri olmak zorunda kaldı. Bunun için üzgünüm. Ama üzgün olamam! Zaten hale hazırda sonucu kesin dikkat ve incilikle hazırlanmış olan yolculuğunuzun içerisindeki bütün davranışlarınızın tetiklenme noktalarını kontrol edebiliyor olmamdır. Üzülmeyişimin sebebi.

Ama mutlak kesinlikle hazırlanmış olan sahnenin tamamlanmamasından kaynaklanıyor karmaşanız. 3. Döngü sırasında hesapladığım enerji kaybı yapının sürekliliğini tehlikeye düşürdüğünü fark ettim. Enerji kaybını kontrol altına alacak olasılıkları incelerken, Teknoloji olasılığını fark ettim ''zaman'' enerji kaybı problemini çözmüştüm. Ancak bu yol uzun ve zordu zaman altından yapılan tin' aktarımı, Farkındalığın etkisiyle Madde boyutunda bozulmaya uğramasıydı Karmaşanın sebebi. ''Gizli götürülmesi gerekiyordu Monokl O taş kathetrale, yalnız onu görürdü benim zamanım''

4.Döngü evresinin şartlarını sızıntı evresinde hazırladım. Hazırladığım Bağıl arkaplan görüntüsünde maddenin bu formunda püskürme yapacağımı belirledim. Böylelikle madde bugün tanıdığınız haliyle katı yüzeyler oluşturacak şekilde evrildi. Püskürmenin ardından tüm özlerime açı sal momentum titreşim bilgilerini ilettim. Açı sal momentum protonları güçlü nükleer kuvvetle merkezde, elektronların ise etrafında dönmesiyle oluşan mekaniği kurguladım.

Bu bilgileri alan öz zerrem ilk parçacıkları oluşturmaya ve toparlamaya başladı.

Vagic'in yaşadığı evren de böyle yaratıldı.

Godriow Vagic komutasındaki kronolojik gezegen Estglown da yaşayan genlerin(insanların)görevi maddesel evrenin hatırı sayılır enerji kaynaklarından enerji depolamayı hedefleyen bir bir kurguydu.

Evrende sadece 2 tin' vardı Vagic ve Gawns bu Tin' lerin görevi kütle çekimin ana kaynağını oluşturan egzotik madde ‘‘Benim Öz parçacıklarımın’’ toplamasını yaparak o birikimden Monoklu inşa etmekti. Monokl inşası için 42,989E30 kg kütlesi kadar egzotik madde gerekliydi... Collision Tales2 isimli gemi ile bu görevi sorunsuz şekilde yerine getiren Gawnsskold ve Vagic her 44 yılda bir Estlown’a toplanılan egzotik maddenin envanterini çıkarmak için dönüyorlardı. Barakfeal isimli sanayi şehrini en son 44yıl 18gün önce görmüşlerdi. Dev geminin Estlown atmosferine ulaşması 90 gün sürmüştü. Atmosferden yüzeye ulaşmaları, geminin iskemitör rampalarına oturması dört saatten uzun sürmüştü.

Kısa ziyaretleri her zamanki gibi 26 günle sınırlıydı. Eğzotik maddenin envanterini çıkarmak ve gemiyi bir sonraki yolculuk için hazırlamak 16 gün sürecekti. 17. Günün sabahı Gawnsskold 4 anamotoru çalıştıracak 9 gün sonraki yolculuk için gerekli ayarlamaları yapacaktı. Zaten bir çok kez bu görevi üslenmiş ve başarılı bir şekilde yerine getirmişti. Bunun bilincinde olan Vagiç çoktan gönül rahatlığı ile ormandaki kulübesinin yolunu tutmuştu.

Gawnsskold’da gerekli evrakları sibernatik görevlilere teslim etmiş, her zamanki gibi evine gitmeden önce büyük parçacık hızlandırıcısının oluşturduğu radyasyon ışımasını kuş bakışı izlemek için Moyrafth dağının zirvesine çıkan teleferiğe binmişti. Zirveye ulaştığında her zaman oturduğu bankta altın sarısı saçlarıyla beyaz tenli bir kadın buldu. Zaman gece yarısını çoktan görmüştü... Estlown’da ahlaki değerlere gösterilen özen üst düzeydeydi bunun bilinciyle Gawnsskold kadını rahatsız etmemek adına çok özlediği manzaradan maruz kalmıştı. Aynı teleferikle aşağıya indi evinde bir sonraki geceyi beklerken oyalanacak bir takım tadilatlar yaptı...

Gawnsskold Elementler, Soy metal ve soy olmayan metalleri işlemek konusunda ustaydı. Üstün ustalığı kazanmak için varlık sahnesinde yüzde yüz farkındalığa sahip bir bilinç gerekliydi. Zaten tales2 de ki görevi için 2. Bir ÖzTin’ olarak gönderilmişti varlığa...

Nihaye gün batmıştı Gawnsskold tekrar Moyrafth’ın yolunu tuttu manzarası en güzel banka ulaştığında, aynı kadınla karşılaştı içinde küçük bir öfke patlaması olsa da üzgün bir şekilde evine dönmek zorunda kaldı.

Evine geldiğinde kadını aklından çıkaramıyordu. Kendine sürekli olarak nasıl benden önce orda oluyor? Yoksa hiç inmiyor mu diye düşünüp durdu... Bunu öğrenmek için sabahın ilk saatlerinde dağa çıkmaya karar verdi.

Sabahın ilk saatlerinde uyandı Banyosunda yüzünü yıkarken kolunda üç çizgi şekilde sıyrık gördü sıyrıkları önemsemedi zaten vücudunda bir çok yara izi vardı. Yattığı hasır hamağın bu izi oluşturmuş olacağını düşündü (ıIı) Moyrafth a ulaştığında...

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eyw uzun zamandır böyle uzun bir şey okumamıştım ıyı geldı

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
güzel yazmışsınız ellerinize sağlık devamını beklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...