Uzman Üye
kankam o zaman yorum kasmak için yazı yazmaz mısın .d teşekkürler iyi forumlarbilmiyorum
ooo reis buralarda mısın sen ya nasılsın iyi misin .dbende 712 var gayat süper ötesi diyebilirim alacaksan 712 al ve aşağıda var orada fiyat takip edebilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bende 712 var gayat süper ötesi diyebilirim alacaksan 712 al ve aşağıda var orada fiyat takip edebilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kanka bende de böyle oyunda pek bişey değiştirmiyo sanki..Ses kalitesi olarak bence güzel ama dikkatimi çeken birşey oldu youtube da muzik dinlerken süper oyun oynarken aynı performansı alamıyorum.Silah sesleri aşırı fazla ayak sesleri az gibi bendemi sorun var acaba
Kankam sanki sende yok gıbı hıssettım yorum kasıyor gıbı geldın banakanka bende de böyle oyunda pek bişey değiştirmiyo sanki..
var var emin ol 4 ay önce aldım sonra ikinci elden satıp kulakiçi almıştım beğenmedim yani. neyse raporla istersen sen bilirsin..Kankam sanki sende yok gıbı hıssettım yorum kasıyor gıbı geldın bana
raporlanacak bi durum yok benım fıkrımdi sadecevar var emin ol 4 ay önce aldım sonra ikinci elden satıp kulakiçi almıştım beğenmedim yani. neyse raporla istersen sen bilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?