Onaylı Üye
Sesle alakalı olduğu için skıntı olmazmıherhangi bir usb kablosu ile değiştirebilirsin kesip el becerin varsa
Hayır hataydayım ama kablo varsa kargo ile halledebilirizhocam gaziantepteysen ulaş bana yardımcı olmak isterim
Kablo dğeiştiricilere bakdım benim ucundan alakasız bana aynı kablo dan lazımGenel çoğu sitede kulaklıkların kablo dönüştürücüleri var mesela hyperx'in ki gibi istersen onları alıp da deneyebilirsin
yenisi lazım hacım :/
Kanka 30 40 liraya kablosunu değiştirmek varken niye 400 TL ye yenisini aliyimkanka tek çözüm yenisini almak.
Kanka dükkan olmadığını belirttim yukarıda olsa buralarda uğraşmam zatenelektirnonikci birine var tamir ederler onu
Kanka saçmalama 40 TL bi kablo değiştirmek yerine niye 400 TL kulaklık alimanca yensini alman lazım dostum
Abi saçmalamayın biraz mantıklı düşünün ya herkez aynı şeyi söylüyoanca yensini alman lazım dostum
düzgün şekilde bağlantı yaparsan lehimleyip sağlam bir şekilde bantlardan problem yaratmaz birleştirdiğin yer bükülüp kıvrılmasın misal ben içine sert plastik koyuyorum bantlarkenSesle alakalı olduğu için skıntı olmazmı
Post automatically merged:
Hayır hataydayım ama kablo varsa kargo ile halledebiliriz
Kablo dğeiştiricilere bakdım benim ucundan alakasız bana aynı kablo dan lazım
400 TL lik kulaklığı kablosu bozuk diye atmamı önermeniz bence saçma
Kanka 30 40 liraya kablosunu değiştirmek varken niye 400 TL ye yenisini aliyim
Kanka dükkan olmadığını belirttim yukarıda olsa buralarda uğraşmam zaten
Kanka saçmalama 40 TL bi kablo değiştirmek yerine niye 400 TL kulaklık alim
Abi saçmalamayın biraz mantıklı düşünün ya herkez aynı şeyi söylüyo
Anladım teşekkürler deniyecemdüzgün şekilde bağlantı yaparsan lehimleyip sağlam bir şekilde bantlardan problem yaratmaz birleştirdiğin yer bükülüp kıvrılmasın misal ben içine sert plastik koyuyorum bantlarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?