bir bilgim malesef yok ytden arastırmayı bırakmajames donkey 712 kullanan arkaşadalar yazılım audio bölümündeki ayarlarını atabilirler mi rica etsem veya yardımcı olabilirler mi kulaklığı yeni aldım oyunlarda ses kasabilmek için ama araştırmalarım sonucunda hiç kimse kulaklıgın yazılımı hakkında bilgi vermemiş yardımcı olabilir misiniz
knk froumda yanlış yere konu açmışın oyuncu kulaklıklarına açıcaktınjames donkey 712 kullanan arkaşadalar yazılım audio bölümündeki ayarlarını atabilirler mi rica etsem veya yardımcı olabilirler mi kulaklığı yeni aldım oyunlarda ses kasabilmek için ama araştırmalarım sonucunda hiç kimse kulaklıgın yazılımı hakkında bilgi vermemiş yardımcı olabilir misiniz
teşekkürlerLoudness Equalization Off
You're welcometeşekkürler
Boş boş yorum yapmayın be kardeşim. Adam kulaklık ayarları sormuş verdiğin cevaba bak.james donkeyden sadece mouse ve monitor alınır
Dostum sanal 7.1 haricinde diğer ayarların pek bir faydasını görmedim. Bu ayar yeterli oluyor zaten. Belki daha iyi ayar yakalamış olan vardır, bende faydalanayım.james donkey 712 kullanan arkaşadalar yazılım audio bölümündeki ayarlarını atabilirler mi rica etsem veya yardımcı olabilirler mi kulaklığı yeni aldım oyunlarda ses kasabilmek için ama araştırmalarım sonucunda hiç kimse kulaklıgın yazılımı hakkında bilgi vermemiş yardımcı olabilir misiniz
aga bu 5 seceneginde ne oldugunu söyleyebilirmisin ne işe yaradıgını ona göre kendi ayarımı yapıyım yaBoş boş yorum yapmayın be kardeşim. Adam kulaklık ayarları sormuş verdiğin cevaba bak.
Post automatically merged:
Dostum sanal 7.1 haricinde diğer ayarların pek bir faydasını görmedim. Bu ayar yeterli oluyor zaten. Belki daha iyi ayar yakalamış olan vardır, bende faydalanayım.
Ekli dosyayı görüntüle 39385
O ayarlar resimde görünen EQ ve 3D kapalıyken hiç bir işe yaramıyor. EQ ve 3D ayrı ayrı etki ediyor. Sanki şöyle iyi oldu gibi hissettim. (EQ ve 3D açık)ben cs de 7.1 secenegini neden göremiyorum cs oynuyanlar ne önerir kullanmam için biri söyleyebilir mi
Post automatically merged:
aga bu 5 seceneginde ne oldugunu söyleyebilirmisin ne işe yaradıgını ona göre kendi ayarımı yapıyım ya
kesinlikle o kulaklıgı almakla hata etmişsin dostum daha 3 ay önce almama rağmen mikrofonu mefta oldujames donkey 712 kullanan arkaşadalar yazılım audio bölümündeki ayarlarını atabilirler mi rica etsem veya yardımcı olabilirler mi kulaklığı yeni aldım oyunlarda ses kasabilmek için ama araştırmalarım sonucunda hiç kimse kulaklıgın yazılımı hakkında bilgi vermemiş yardımcı olabilir misiniz
Benim de aklıma bu özellik geldi, bunu kapatmayı bir dene, sonucunu da yazar mısın merak ettim.Loudness Equalization
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?