Yakında sennayıda atacağım ^^janna 1,2 defa oynamıştımda beceremedim pek bu ara senna main takılıyorum full ad cok iyi bişey oluyor ya
Dikkate alacağım dostum fikrin için çok teşekkürler.Önceki videona nazaran bu daha iyi olmuş, tabi yaparak tecrübe kazanacaksın. Nacizane fikrim karşılaştığın drafta göre bilgi aktarırken, eğer ki draft bu şekilde olmazsa başka şekilde olursa şunları da yapabilirsiniz diye eklersen daha bi öğretici olur diye düşünüyorum.
Rica ederim, desteklemek boynumuzun borcu. Sonuçta bir amaca hizmet ederek bilgi aktarıyorsun.Dikkate alacağım dostum fikrin için çok teşekkürler.
Elbette. Diğer şampiyonlar ile de özellikle enchanter supportları iyi biliyorum fakat engager supportları fazla bilmiyorum fakat yine düşük elodaki arkadaşlarımıza aktaracak bilgilerim var. Onun dışında analiz videoları da yapmayı düşünüyorum.Rica ederim, desteklemek boynumuzun borcu. Sonuçta bir amaca hizmet ederek bilgi aktarıyorsun.
Şahsi fikrim olarak engage atan heroları bilmesen bile yüksek elo olmanın faydası ile bir yol haritası şeklinde öğretebilirsin. Örneğin şurdan gidiyorum şunun için şurda bulunuyorum şunun için vs vs. Yüksek elo olarak düşük elolara nazaran daha fazla bilgimiz var, o yüzden illa item, rün söylemektense. Totem koyduğun yerlerin bile önemi var diye düşünüyorum.Elbette. Diğer şampiyonlar ile de özellikle enchanter supportları iyi biliyorum fakat engager supportları fazla bilmiyorum fakat yine düşük elodaki arkadaşlarımıza aktaracak bilgilerim var. Onun dışında analiz videoları da yapmayı düşünüyorum.
Totemler ile alakalı olarakta ayrı bir video yapacağım ^^Şahsi fikrim olarak engage atan heroları bilmesen bile yüksek elo olmanın faydası ile bir yol haritası şeklinde öğretebilirsin. Örneğin şurdan gidiyorum şunun için şurda bulunuyorum şunun için vs vs. Yüksek elo olarak düşük elolara nazaran daha fazla bilgimiz var, o yüzden illa item, rün söylemektense. Totem koyduğun yerlerin bile önemi var diye düşünüyorum.
Elimden geldiğince dostumeline sağlık umarım sıkılmadan videolara devam edersin
Şahsen supportların haritada nasıl yürümesi gerektiğini bile anlatabilirsin düşük eloda. Direk bota tıklayıp yürümektense neden kurtların o taraftan yürüdüğümüzü ben yıllardır anlatamadım mesela adshjsalk.Totemler ile alakalı olarakta ayrı bir video yapacağım ^^
Post automatically merged:
Elimden geldiğince dostum
Analiz yaptığım videoda 50 kere söyledim o video geldiğinde umarım anlayacaklar xDŞahsen supportların haritada nasıl yürümesi gerektiğini bile anlatabilirsin düşük eloda. Direk bota tıklayıp yürümektense neden kurtların o taraftan yürüdüğümüzü ben yıllardır anlatamadım mesela adshjsalk.
ahahah güzel güzel. Bana çok söverlerdi supportsun topta ne işin var diye. Ama akılla oynuyoruz sonuçta oyunu.Analiz yaptığım videoda 50 kere söyledim o video geldiğinde umarım anlayacaklar xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?