Link Varmıdır Özelden atarmısınız?udemy üzerinden bedava ingilizce ve türkçe içerikler var. eyer biraz ingilizcen varsa daha fazla içeriğe ulaşabilirsin.
bende yaklaşık 60 bölümlük link vardı fakat bilgisayara format atıca hepsi gittiLink Varmıdır Özelden atarmısınız?
Yinede sağolun bulabilirseniz atarmısınız?bende yaklaşık 60 bölümlük link vardı fakat bilgisayara format atıca hepsi gittihdd'ye atmayı unuttum çok pişmanım hiç olmazsa 2000tl'lik kurs gitti (((((
tabiki atarımYinede sağolun bulabilirseniz atarmısınız?
Bende arıyorum yok bulamadım vb şeyler yazmayın=RAPOR Yazmışım okumadan yazıyorsun forma belli
Link varmıdır Hocam?udemy diye bir site vardı o veriyordu galiba
varda hocam yasak galiba link vermek ceza veriyor malesefBende arıyorum yok bulamadım vb şeyler yazmayın=RAPOR Yazmışım okumadan yazıyorsun forma belli
Post automatically merged:
Link varmıdır Hocam?
özelden atın hocam Üzerime tıklayıp konu başlatınvarda hocam yasak galiba link vermek ceza veriyor malesef
Sağolun hocamUdemy dersleri var kankam upload edilmiş profilini kaydettim geçmişten bulup linki atarım iyi akşamlar.
teşekkürler yardımcı oldu bakacağımYoutube'da Video Kod diye bir kanal var. Bedava Javascript dersleri veriyor seri halinde inceleyebilirsin.
Rica ederim işine yaradıysa ne mutlu banateşekkürler yardımcı oldu bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?