JavaScript inject etme hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hayırlı ramazanlar öncelikle
Elimde bi javascript var web tabanlı bir oyunda javascriptini aktif etmek istiyorum daha önce yapmıştım şuanda yapamıyorum bir hata oluyo sanırsam acilen yardım gerekiyor game-min.js diye öğeyi inceleden bu klasöre enjekte edebiliyordum lütfen yardım edin

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
  1. Öncelikle, game-min.js adında bir dosyanız olduğunu ve bu dosyanın oyununuzun ana klasöründe veya doğru klasörde bulunduğundan emin olun.
  2. Ardından, oyununuzun ana HTML dosyasını açın ve <head> etiketi içindeki <script> etiketine game-min.js dosyasının yolunu ekleyin. Örneğin:
<!DOCTYPE html> <html> <head> <title>Oyunum</title> <script src="game-min.js"></script> </head> <body> <!-- Oyununuzun içeriği --> </body> </html>

Bu, game-min.js dosyasındaki JavaScript kodunu HTML dosyanıza dahil edecektir.

3. Eğer hâlâ bir hata alıyorsanız, tarayıcınızın geliştirici araçlarını açarak JavaScript kodunda hataları kontrol edebilirsiniz. Tarayıcınızın geliştirici araçlarına genellikle F12 tuşunu kullanarak veya sağ tıklayarak "Sayfa Öğesini İncele" veya "Öğeyi Denetle" gibi seçeneklerle erişebilirsiniz. Konsol sekmesine geçerek JavaScript hatalarını görebilir ve düzeltebilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kardeşim bilgisayara reset atman lazım düzelir kesin bak

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
<!DOCTYPE html> <html> <head> <title>Oyunum</title> <script src="game-min.js"></script> </head> <body> <!-- Oyununuzun içeriği --> </body> </html>

game-min.js buraya gir kodu falan yaz f12 oluyo öyle iyi anlatamadım ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...