13 Nis 2023 #1 ElmarAZE E Onaylı Üye Katılım 2 Ara 2022 Mesajlar 60 Tepki puanı 13 Ödüller 1 Yaş 28 3 HİZMET YILI Merhaba HTML, CSS temel seviyyede öğrendim.Şimdi ise JavaScript öğrenmek istiyorum.Youtube-den hangi kaynağı tavsiye ediyorsunuz?
Merhaba HTML, CSS temel seviyyede öğrendim.Şimdi ise JavaScript öğrenmek istiyorum.Youtube-den hangi kaynağı tavsiye ediyorsunuz?
13 Nis 2023 #2 frknyvzz320 F Onaylı Üye Katılım 27 Şub 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 24 4 HİZMET YILI Udemy'deki kurslar çok işime yaramıştı bakmanı tavsiye ederim.
13 Nis 2023 #3 Layne123 L Seçkin Üye Katılım 1 Eyl 2018 Mesajlar 312 Tepki puanı 23 Ödüller 6 Yaş 28 7 HİZMET YILI udemy çok işine yarar ben udemyden kurs almıştım
13 Nis 2023 Konuyu başlatan #4 ElmarAZE E Onaylı Üye Katılım 2 Ara 2022 Mesajlar 60 Tepki puanı 13 Ödüller 1 Yaş 28 3 HİZMET YILI frknyvzz320' Alıntı: Udemy'deki kurslar çok işime yaramıştı bakmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... Cevab için teşekkür ederim.Hangi kursdu linkini ala bilirmiyim? Post automatically merged: 13 Nis 2023 Layne123' Alıntı: udemy çok işine yarar ben udemyden kurs almıştım Genişletmek için tıklayın ... Cevab için teşekkür ederim.Hangi kursdu linkini ala bilirmiyim?
frknyvzz320' Alıntı: Udemy'deki kurslar çok işime yaramıştı bakmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... Cevab için teşekkür ederim.Hangi kursdu linkini ala bilirmiyim? Post automatically merged: 13 Nis 2023 Layne123' Alıntı: udemy çok işine yarar ben udemyden kurs almıştım Genişletmek için tıklayın ... Cevab için teşekkür ederim.Hangi kursdu linkini ala bilirmiyim?
13 Nis 2023 #5 frknyvzz320 F Onaylı Üye Katılım 27 Şub 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 24 4 HİZMET YILI ElmarAZE' Alıntı: Cevab için teşekkür ederim.Hangi kursdu linkini ala bilirmiyim? Post automatically merged: 13 Nis 2023 Cevab için teşekkür ederim.Hangi kursdu linkini ala bilirmiyim? Genişletmek için tıklayın ... Ben Python için kurs almıştım. Eğer Javascript diye aratırsanız oradaki kullanıcı yorumlarına bakarak sizin için uygun kursu bulabilirsiniz.
ElmarAZE' Alıntı: Cevab için teşekkür ederim.Hangi kursdu linkini ala bilirmiyim? Post automatically merged: 13 Nis 2023 Cevab için teşekkür ederim.Hangi kursdu linkini ala bilirmiyim? Genişletmek için tıklayın ... Ben Python için kurs almıştım. Eğer Javascript diye aratırsanız oradaki kullanıcı yorumlarına bakarak sizin için uygun kursu bulabilirsiniz.
13 Nis 2023 #6 eminkantarci E Onaylı Üye Katılım 12 Nis 2023 Mesajlar 54 Tepki puanı 4 Yaş 28 3 HİZMET YILI İngilizce biliyor musun? ona göre öneri yapabilirim
13 Nis 2023 Konuyu başlatan #7 ElmarAZE E Onaylı Üye Katılım 2 Ara 2022 Mesajlar 60 Tepki puanı 13 Ödüller 1 Yaş 28 3 HİZMET YILI eminkantarci' Alıntı: İngilizce biliyor musun? ona göre öneri yapabilirim Genişletmek için tıklayın ... evet
eminkantarci' Alıntı: İngilizce biliyor musun? ona göre öneri yapabilirim Genişletmek için tıklayın ... evet
13 Nis 2023 #8 Minh Lê 977 M Onaylı Üye Katılım 12 Nis 2023 Mesajlar 52 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 29 3 HİZMET YILI what i'm looking for
13 Nis 2023 #9 eminkantarci E Onaylı Üye Katılım 12 Nis 2023 Mesajlar 54 Tepki puanı 4 Yaş 28 3 HİZMET YILI Traversy Media The Net Ninja Programming with Mosh Bu kanallara bakabilirsin cok kaliteli icerikleri var
Traversy Media The Net Ninja Programming with Mosh Bu kanallara bakabilirsin cok kaliteli icerikleri var
13 Nis 2023 Moderatör #10 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,540 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI JavaScript öğrenmek için pek çok kaynak mevcut ama benim tavsiyem Mozilla'nın resmi JavaScript dokümantasyonunu ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) kullanman olacak bu kaynak hem başlangıç seviyesindeki kullanıcılara hem de ileri düzeyde olanlara yönelik bilgiler içeriyor ayrıca Codecademy ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) ve FreeCodeCamp ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) gibi interaktif öğrenme platformları da başlangıç için faydalı olabili youtube videoları içinse Traversy Media ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) ve Net Ninja ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) kanalları genellikle öğrenmeye başlayanlar için iyi bir seçim olabilir
JavaScript öğrenmek için pek çok kaynak mevcut ama benim tavsiyem Mozilla'nın resmi JavaScript dokümantasyonunu ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) kullanman olacak bu kaynak hem başlangıç seviyesindeki kullanıcılara hem de ileri düzeyde olanlara yönelik bilgiler içeriyor ayrıca Codecademy ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) ve FreeCodeCamp ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) gibi interaktif öğrenme platformları da başlangıç için faydalı olabili youtube videoları içinse Traversy Media ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) ve Net Ninja ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) kanalları genellikle öğrenmeye başlayanlar için iyi bir seçim olabilir
13 Nis 2023 #11 atomiksler A Seçkin Üye Katılım 19 Haz 2017 Mesajlar 325 Tepki puanı 25 Ödüller 7 Yaş 24 8 HİZMET YILI yakın kampüs'ün javascript serisini tavsiye ederim kısa ve öz anlatımı var
13 Nis 2023 #12 Trippin1337 T Onaylı Üye Katılım 14 Kas 2022 Mesajlar 57 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 25 3 HİZMET YILI hocam yeni öğreneceğiniz için youtube üzerinden başlangıç videoları sonrasından udemy den kurslar almanızı tavsiye ederim
hocam yeni öğreneceğiniz için youtube üzerinden başlangıç videoları sonrasından udemy den kurslar almanızı tavsiye ederim
13 Nis 2023 Yasaklandı #13 RTM Captain R Banlı Üye Katılım 12 Nis 2023 Mesajlar 52 Tepki puanı 4 Yaş 20 3 HİZMET YILI Hocam yazılımda bütün dillerde başta ufak bir temel en azından biraz bilginin olması için Youtube deneyip sonradan Udemy sayfasından dersler satın alabilirsin daha verimli olur...
Hocam yazılımda bütün dillerde başta ufak bir temel en azından biraz bilginin olması için Youtube deneyip sonradan Udemy sayfasından dersler satın alabilirsin daha verimli olur...
13 Nis 2023 #14 PandaBey Seçkin Üye Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 328 Tepki puanı 33 Ödüller 7 Yaş 28 7 HİZMET YILI Devletin ücretsiz sertifikalı kurs sitesi Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap var ona bakabilirsin
Devletin ücretsiz sertifikalı kurs sitesi Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap var ona bakabilirsin
17 Eki 2023 #15 lawwewow L Üye Katılım 10 Kas 2020 Mesajlar 48 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 4 5 HİZMET YILI btk akademi