hocam bozulduğunu mu düşünüüyorsun ? hangi cihaz bozuldu demek istedin anlamadım hocam birde kulaklık bozuk olamaz hocam çünkü telefona bağlanıyor hiç bir sıkıntıda çıkmıyor eskiden bilgisayarların ayarlarıyla oynamıştım bazı sebeplerden dolayı bundan olabiliceğini düşünüyorum ama hangi ayardan kaynaklanıyor bilmiyorum bu yüzden yardım istedimkimsenin forumda yardımcı olabileceğini sanmıyorum garantisi duruyorsa garantiye vermeni tavsiye ederim hocam
kulaklık bozulmuş olabilirhocam bozulduğunu mu düşünüüyorsun ? hangi cihaz bozuldu demek istedin anlamadım hocam birde kulaklık bozuk olamaz hocam çünkü telefona bağlanıyor hiç bir sıkıntıda çıkmıyor eskiden bilgisayarların ayarlarıyla oynamıştım bazı sebeplerden dolayı bundan olabiliceğini düşünüyorum ama hangi ayardan kaynaklanıyor bilmiyorum bu yüzden yardım istedim
hocam laptop kullanıyorumWindows'un ayarlar kısmından kulaklık ile bağlantısını tamamen kesip wifi kartını devredışı bırakıp deneyebilir misin
herşey tam tamına düzgünCihazınızda bluetooth özelliği var mı? Var ise sürücüsü güncel mi? Onu bir kontrol edin.
anladım ancak bilgisayar format atılmadan öncede böyleydi format atıldı hala böyle ve başka bir bilgisayar yokKulaklık telefonda çalışıyorsa bilgisayarın ya bluetoothunda bir sorun vardır ya yazılımında. Format atmanı tavsiye ederim veya başka bir bilgisayarda denemeni
hocam tabikide kulaklığımı kullanmayı biliyorum problem kulaklıkta değil söyledim size sıfırlama işleminide yaptım çözüm değil bu benim düşüncem zamanında roblox oynuyoken unexpected client behavior hatasını aldıktan sonra youtubede ıp adresi değiştirerek birşeyler yapıyoduk bunun aynısı bende yaptım durun atıyorum
- Kulaklığınızın güç düğmesini 5 saniye basılı tutun ve mavi ışık yanıp sönmeye başlayana kadar bekleyin. Bu kulaklığınızın eşleştirme modunda olduğunu gösterir.
- Laptopunuzda Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve diğer cihazlar bölümüne gidin ve Bluetooth’u açın.
- Bluetooth veya başka bir cihaz ekle seçeneğine tıklayın ve Bluetooth seçeneğini seçin.
- Laptopunuzda kulaklığınızın adını (JBL TUNE510BT) görünceye kadar bekleyin ve üzerine tıklayın.
- Kulaklığınız laptopunuza başarıyla bağlandığında sesli bir bildirim duyacaksınız.
Bu işe yaramazsa, kulaklığınızın sıfırlama işlemi yapmayı deneyebilirsiniz. Bunu yapmak için:
- Kulaklığınızın güç düğmesini 2 saniye basılı tutun ve kapatın.
- Kulaklığınızın güç düğmesini 15 saniye basılı tutun ve bırakın. Bu kulaklığınızın sıfırlandığını gösterir.
- Kulaklığınızı tekrar açın ve yukarıdaki adımları tekrarlayın.
hocam keşkegeri dönüş noktası varsa geriye al bilgisayarını
hocamhocam bu kulaklıkların aynı anda 2 cihaza bağlanma gibi bir problemi var, pcye bağlamadan önce herhangi bir bağlantısı olan cihazla etkileşimini kesmen gerekebilir. bir de bu şekilde denersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?