- Yasaklandı
-
ManiacsArmS' Alıntı:Konuyu bir kere paylastın bu kadar arayla konu paylasmak yasak Flood Diye Geçer Siteden 1 Gün Uzaklastırılırsın.
Chaky' Alıntı:ManiacsArmS' Alıntı:Konuyu bir kere paylastın bu kadar arayla konu paylasmak yasak Flood Diye Geçer Siteden 1 Gün Uzaklastırılırsın.
Konuyu sadece 1 kere paylaştım bidaha paylaşmadım ?
ErkanUlaş' Alıntı:HAKSIZ YERE BANLANMADIN SAYGISIZLIK YERİNE BANLADIN YALANCI YERİNE DÜSÜRÜYOSUN İNSALARI ÖNCE NASL KONUSACAGINI ÖĞREN
ÖYLE GEL BİDE O FLOOD DEİL YAZMAYI UNUTUM SAYGISIZLIK OLUCAKTI
VE AYRICA KONU YERİN YANLIŞ
Chaky' Alıntı:ErkanUlaş' Alıntı:HAKSIZ YERE BANLANMADIN SAYGISIZLIK YERİNE BANLADIN YALANCI YERİNE DÜSÜRÜYOSUN İNSALARI ÖNCE NASL KONUSACAGINI ÖĞREN
ÖYLE GEL BİDE O FLOOD DEİL YAZMAYI UNUTUM SAYGISIZLIK OLUCAKTI
VE AYRICA KONU YERİN YANLIŞ
burda saygısızlık yok ! tekniker olmuşsun ama adamlara Hile FİX diyosun sağlam kaynakla konuş fix ise ben nasıl oynuyom fix hileyle
ErkanUlaş' Alıntı:Chaky' Alıntı:burda saygısızlık yok ! tekniker olmuşsun ama adamlara Hile FİX diyosun sağlam kaynakla konuş fix ise ben nasıl oynuyom fix hileyle
MAHMUT DENİLEN KİŞİ BANA DÜN FİX DEDİ BENDEDE LOG VERDİ ONDAN SANDIM FİX OLMADIGINDAN HABERİM YOKTU BUNU GÜZEL DİLLE SÖYLEMEK VARKEN SEN KİMSİNKİ BANA TS KALKMIŞ BAĞIRIYORSUN RÜTBENİ BİLDE KONUŞ KRDSM BANIN KLAKINCA GELİRİSN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?