Uzman Üye
LoL yeni güncelleme ile birlikte Baseult fixlenmiş durumda ama karşı kişi totemli bir yerden veya gözüken bir yerde base atarken genede baseulti gözüküyor.arkadaşlar merhaba güncellemeden sonra base atanların yerleri gözükmüyor jinx oynarken auto r hiç çalışmıyor bu sorunu yaşayan başkası varmı ? geçen el base atmayan akaliyi gösterdi falan bozuldu heralde bu baseult
arkadaşlar merhaba güncellemeden sonra base atanların yerleri gözükmüyor jinx oynarken auto r hiç çalışmıyor bu sorunu yaşayan başkası varmı ? geçen el base atmayan akaliyi gösterdi falan bozuldu heralde bu baseult
Bozulmadı dostum fix yedi yani recal tracker baseult dahil base ile ilgili her şey gg senlik bir olay değil yaniarkadaşlar merhaba güncellemeden sonra base atanların yerleri gözükmüyor jinx oynarken auto r hiç çalışmıyor bu sorunu yaşayan başkası varmı ? geçen el base atmayan akaliyi gösterdi falan bozuldu heralde bu baseult
yanlışın var dostum gözükmeyen yerlerdeki base atanları göstermiyorarkadslar baseulti fix yemedi daha dün base r attı sc cok ıyı calısıyor pozısyon almanız gerekıyor. Buda sc yi iyi kullanmaktan gecıyor. Programa açı vericeksın kı base r atsın.
konu baseulti degıl mı hocamyanlışın var dostum gözükmeyen yerlerdeki base atanları göstermiyor
LoL yeni güncelleme ile birlikte Baseult fixlenmiş durumda ama karşı kişi totemli bir yerden veya gözüken bir yerde base atarken genede baseulti gözüküyor.arkadaşlar merhaba güncellemeden sonra base atanların yerleri gözükmüyor jinx oynarken auto r hiç çalışmıyor bu sorunu yaşayan başkası varmı ? geçen el base atmayan akaliyi gösterdi falan bozuldu heralde bu baseult
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?