Süper Üye
Og_Globalla Instagram üzerinden yazdım gerekli yerlere ilettiğini söyledi bayram dolayısıyla yarın bakarlar büyük ihtimalle1 Gün Önce Attım Nakit Öyle Bir Sorun Yaşamadım Sen Destege Yaz o Mesajda Refno Var onu Felan yaz Destege.
Heveslenmiş kardeşim bırak gözünde kararana kadar oynasın da bıraksınkardeş nakiti ne yapacan yav aç çocuğa envanter hile baksın keyfine. Oyun %70 hile zaten ama paran için desteğe başvur
kardeş nakiti ne yapacan yav aç çocuğa envanter hile baksın keyfine. Oyun %70 hile zaten ama paran için desteğe başvur
Turkcell Müşteri hizmetlerine yazdım sorunun Joygameden kaynaklandığını söyledihem mobilden hemde kredi kartı üzerinden jp yükledim fakat şu youtuberların onay sistemiını yaptığı siteden isim vermiyim şimdi ordan saniyesinde jp geldi
Sistem Yogun Veya Cökmüş OlabilirOg_Globalla Instagram üzerinden yazdım gerekli yerlere ilettiğini söyledi bayram dolayısıyla yarın bakarlar büyük ihtimalle
OlabilirSistem Yogun Veya Cökmüş Olabilir
Turkcell Müşteri hizmetlerine yazdım sorunun Joygameden kaynaklandığını söyledi
Bayramın birinci günü oldu bu olay. )Biraz bekle bence sistemde yoğunluk falan olabilir
haklısınHeveslenmiş kardeşim bırak gözünde kararana kadar oynasın da bıraksın
O zaman oyun yetkilileri ile iletişime geç. O da olmaz ise iade talep et.Bayramın birinci günü oldu bu olay. )
Kendim turkcellliyim baktığımda paycell %15 fazla jp veriyordu bende alayım dedim dediğin gibi Turkcell'den kaynaklı birşey olmadığına eminimaynn olabilir turkcell'le alakası yoktur zaten onlar direk para kesimini yaparlar oyunla alaklı birşey dediğin gibi bayramdan dolayı olabilir ama Joygame kendi sitesinden almayın derim jp yüklemek için başka iyi siteler'de var onay sistemi yapılan site var dediğm gibi o iyi güvenilir baya
Instagram üzerinden ulaştım.Yardım edeceklerini söylediler .O zaman oyun yetkilileri ile iletişime geç. O da olmaz ise iade talep et.
Tamam sen beklemede kal o zaman. Onlar sana geri dönüş yapacaklardır.Instagram üzerinden ulaştım.Yardım edeceklerini söylediler .
Sadece paycellde sorun var gibi görünüyorben yükledim direk geldi ama paycelle yüklemedim
olabilirSadece paycellde sorun var gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?