- Yasaklandı
-
Süper Üye
WhySperMachina' Alıntı:İndirme linklerinizde lütfen kısaltma linkler kullanmayın. Şablon kullanmaya özen gösterin. Ayrıca resim de koyunuz. Konunuzu düzenleyiniz.
Düzenlendi Şimdi Tekrar Bakabilirsiniz. İyi Forumlar
IDarkAnqeL11' Alıntı:Kardeş Hilen Güzel Ama Konu Yerin Yanlış
Nasıl Yanlış Yani Söylersen Sevinirim ?
IDarkAnqeL11' Alıntı:Virüs Total : https://www.virustotal.com/tr/file/a9d65aeda4c73ec5e4b34c4904b0f2687e0afa69af27c981927bb9f22cb17ce9/analysis/
İndir : http://s8.dosya.tc/server3/dbsr2k/JassHack_1.0.exe.html
Kardeşim Linklerle Oynama Yapma Eğer Hileyi Kullanmak İstiyorsan Verdiğim Orjinal Linkden İndirip Keyfini Çıkarabilirsin
ÖNEMLİ : LÜTFEN LİNKLERLE OYNAMA YAPMA
WhySperMachina' Alıntı:İndirme linklerinizde lütfen kısaltma linkler kullanmayın. Şablon kullanmaya özen gösterin. Ayrıca resim de koyunuz. Konunuzu düzenleyiniz.
Sitemizde kisalt.xyz harici kısaltma servisi kullanılması yasaktır. Tekrarı halinde ban yersiniz konunuzu düzenledim.Koury Kouna' Alıntı:Kardeşim Linklerle Oynama Yapma Eğer Hileyi Kullanmak İstiyorsan Verdiğim Orjinal Linkden İndirip Keyfini Çıkarabilirsin
IDarkAnqeL11' Alıntı:Virüs Total : https://www.virustotal.com/tr/file/a9d65aeda4c73ec5e4b34c4904b0f2687e0afa69af27c981927bb9f22cb17ce9/analysis/
İndir : http://s8.dosya.tc/server3/dbsr2k/JassHack_1.0.exe.html
Kardeşim Linklerle Oynama Yapma Eğer Hileyi Kullanmak İstiyorsan Verdiğim Orjinal Linkden İndirip Keyfini Çıkarabilirsin
ByMassy' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:İndirme linklerinizde lütfen kısaltma linkler kullanmayın. Şablon kullanmaya özen gösterin. Ayrıca resim de koyunuz. Konunuzu düzenleyiniz.
Aynen Katılıyorum Kardeşim.
Kardeşim Bu Seferlik Böyle 2.0 Sürümünde Kısaltma Yapmam Kusura Bakmayın. O Kadar Detaylara`da Takılmasanız O Kadar Uğraşıyoruz Zaten. [İyi Forumlar.]
nader11ndeu' Alıntı:Sitemizde kisalt.xyz harici kısaltma servisi kullanılması yasaktır. Tekrarı halinde ban yersiniz konunuzu düzenledim.Koury Kouna' Alıntı:Kardeşim Linklerle Oynama Yapma Eğer Hileyi Kullanmak İstiyorsan Verdiğim Orjinal Linkden İndirip Keyfini Çıkarabilirsin
nader11ndeu Tamam Başkan Kusura Bakma Tekrarı Olmaz Uyardığın İçin Teşekkür Ederim.
IDarkAnqeL11' Alıntı:Konuda wolftü POİNTER KARAKTER VE SİLAH KODLARI YAZIYO AMA SEN HİLE HACK YAPMAMIŞSIN
Tamam İlk Defa Forumda Hile Paylaşımı Yapıyorum Sakin Olun.! Bidahakine Daha Dikkatli Olurum Kusura Bakmayın Özür Dilerim.
adminastrol' Alıntı:çOK gÜZEL ELİNİZE SAĞLIK
Teşekkür Ederim.
Koury Kouna' Alıntı:IDarkAnqeL11' Alıntı:Konuda wolftü POİNTER KARAKTER VE SİLAH KODLARI YAZIYO AMA SEN HİLE HACK YAPMAMIŞSIN
Tamam İlk Defa Forumda Hile Paylaşımı Yapıyorum Sakin Olun.! Bidahakine Daha Dikkatli Olurum Kusura Bakmayın Özür Dilerim.
adminastrol' Alıntı:çOK gÜZEL ELİNİZE SAĞLIK
Teşekkür Ederim.
@nader11ndeu Başkan Sadece Kısaltma Olarak kisalt.xyz mi Kullanmak Geçerli ?
nader11ndeu' Alıntı:Koury Kouna' Alıntı:@nader11ndeu Başkan Sadece Kısaltma Olarak kisalt.xyz mi Kullanmak Geçerli ?
Evet, nedeni ise biz hilelerimizi bedava yapıyoruz. Başka kişilerin sitemiz üzerinden para kazanması bizim politikamıza aykırı. O yüzden sitemize destek amaçlı kisalt.xyz kısaltma servisini kurduk. Bize destek olmak isteyen ve para bağışı yapamayacak kadar durumu olmayan, yada yaşı olmayan üyelerimiz bu serviste link kısaltarak sitemize destek oluyor.
Tamam Başkan Bu Arada Gereksiz Konu Açanlar Var Bi Baksan Foruma Millet Konu Kasıyor. Elimden Geldiği Kadar Sana Rapor Gönderiyorum
hackerSahti' Alıntı:Kardeş kotanı temizle koury
Temizledim ama nasıl bide sen söyle
Koury Kouna' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:Kardeş kotanı temizle koury
Temizledim ama nasıl bide sen söyle
hackerSahti' Alıntı:çöp kutusundanda sil.
Heryerden Silecem 1 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?