26 Haz 2019 #1 ilkxr Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 42 Ödüller 8 7 HİZMET YILI beyler bilgisayardan joystick ile oynuyomuş gibi nasıl gösterebilirim,yanımda bir tane joystick var,ama normalde klavye ve mouse ile onuyacağım karşımdakiler konsol ile oynayacak
beyler bilgisayardan joystick ile oynuyomuş gibi nasıl gösterebilirim,yanımda bir tane joystick var,ama normalde klavye ve mouse ile onuyacağım karşımdakiler konsol ile oynayacak
26 Haz 2019 #2 yiitgven7x Y Süper Üye Katılım 27 Eyl 2016 Mesajlar 681 Tepki puanı 79 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Dostum sistem senin bilgisayardan oynadığını anlar ve bilgisayardaki oyuncularla eşleştirir öyle bir method yok.
Dostum sistem senin bilgisayardan oynadığını anlar ve bilgisayardaki oyuncularla eşleştirir öyle bir method yok.
26 Haz 2019 Konuyu başlatan #3 ilkxr Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 42 Ödüller 8 7 HİZMET YILI yiitgven7s' Alıntı: Dostum sistem senin bilgisayardan oynadığını anlar ve bilgisayardaki oyuncularla eşleştirir öyle bir method yok. Genişletmek için tıklayın ... neyse teşekkürler cevabın için
yiitgven7s' Alıntı: Dostum sistem senin bilgisayardan oynadığını anlar ve bilgisayardaki oyuncularla eşleştirir öyle bir method yok. Genişletmek için tıklayın ... neyse teşekkürler cevabın için