Arkanda
Ultra Üye
Hocam ben anime takip edeceğim spo yemek istemiyorum diyosan bekle yoksa oku nolcak. ben senin yerinde olsam okurdum.Arkadaşlar ben daha çok webtoon okuyan birisiyim fakat chainsaw man (renkli) kaiju NO8 mato seihei falan okuyorum ama bana çok karışık geldi. Jjknın çizimleri bir şey anlamayıp gereksiz yere spoiler yiyeceğimden korkuyorum. Ne yapmalıyım?
okunur eğlencli oluyorArkadaşlar ben daha çok webtoon okuyan birisiyim fakat chainsaw man (renkli) kaiju NO8 mato seihei falan okuyorum ama bana çok karışık geldi. Jjknın çizimleri bir şey anlamayıp gereksiz yere spoiler yiyeceğimden korkuyorum. Ne yapmalıyım?
bence okunmaz animesini izle daha iyiArkadaşlar ben daha çok webtoon okuyan birisiyim fakat chainsaw man (renkli) kaiju NO8 mato seihei falan okuyorum ama bana çok karışık geldi. Jjknın çizimleri bir şey anlamayıp gereksiz yere spoiler yiyeceğimden korkuyorum. Ne yapmalıyım?
ben one piece hem manga hem de animesini birlikte güncel ilerletiyordum bi yerden sonra animesinde ne çıkıcağını olayların nasıl olucagını bildiğim için mangasını bıraktım ha kişiden kişiye değişir jjk izlerken olayları bilmen heyecanını kaçırmayacaksa senin tavsiye ederim güzel mangasıArkadaşlar ben daha çok webtoon okuyan birisiyim fakat chainsaw man (renkli) kaiju NO8 mato seihei falan okuyorum ama bana çok karışık geldi. Jjknın çizimleri bir şey anlamayıp gereksiz yere spoiler yiyeceğimden korkuyorum. Ne yapmalıyım?
kanka kitabında daha detaylı olayları anlarsın ama animesi izlemek daha heyecanlı olur spo yyemek istemiyorsanArkadaşlar ben daha çok webtoon okuyan birisiyim fakat chainsaw man (renkli) kaiju NO8 mato seihei falan okuyorum ama bana çok karışık geldi. Jjknın çizimleri bir şey anlamayıp gereksiz yere spoiler yiyeceğimden korkuyorum. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?