kablosuz kulaklık çift giriş sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Herkese selam! mutlu yıllar dilerim.

İlk önce sorunumdan bahsetmek istiyorum..

Telefonumda önceden herşey normaldi bluetooth kablosus kulaklığımla gayet güzel müzik dinliyordum hiçbir sorun yoktu fakat sabah uyandığımda işe giderken taktığımda ses tek yerden geliyordu.

tabi bilmeden kulaklıktaki tuşlara bastım düzelir umuduyda fakat telefonda 1 bağlantı giriş yerine 2 bağlantı girişi olduğunu gördüm.

Biri Medya ya bağlı Diğeri ise Telefon'a bağlıydı medyaya bağlı olan müzik dinleniyordu fakat telefona bağlı olandan ses gelmiyor. Geliyor fakat kulaklığın kendi sesi bağlantı olmadığının sinyal sesi.

Ne yaptıysam olmadı bluetooth ayarlarını sıfırladım telefona format attım vs vs fakat olmadı hala aynı çift girişli

Telefonum: Xiaomi red mi c9

Kulaklık JBL Wave 100tws

Sorunumu çözene LOL den 825rp kodu atıcam.. (konu başlığı yanlış olursa özür dilerim bilmiyorum..)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Herkese selam! mutlu yıllar dilerim.

İlk önce sorunumdan bahsetmek istiyorum..

Telefonumda önceden herşey normaldi bluetooth kablosus kulaklığımla gayet güzel müzik dinliyordum hiçbir sorun yoktu fakat sabah uyandığımda işe giderken taktığımda ses tek yerden geliyordu.

tabi bilmeden kulaklıktaki tuşlara bastım düzelir umuduyda fakat telefonda 1 bağlantı giriş yerine 2 bağlantı girişi olduğunu gördüm.

Biri Medya ya bağlı Diğeri ise Telefon'a bağlıydı medyaya bağlı olan müzik dinleniyordu fakat telefona bağlı olandan ses gelmiyor. Geliyor fakat kulaklığın kendi sesi bağlantı olmadığının sinyal sesi.

Ne yaptıysam olmadı bluetooth ayarlarını sıfırladım telefona format attım vs vs fakat olmadı hala aynı çift girişli

Telefonum: Xiaomi red mi c9

Kulaklık JBL Wave 100tws

Sorunumu çözene LOL den 825rp kodu atıcam.. (konu başlığı yanlış olursa özür dilerim bilmiyorum..)
kanka en basitinden bir telefoncuya falan götürsen ne olur büyük ihtimall telefonun mekanizması bozulmuştur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben sana benzer bir sorun yaşamıştım benim ki kulaklıkları eşleştirip sonra telefona bağlayınca düzeliyordu kompile unutup daha sonra iki kulaklığı çıkarıp eşleyip tekrar bağlarmısın telefona bide böyle dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...