Kablosuz Kulaklık Kullananlar İçeri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, konuya katkıda bulunacak olanlara peşinen teşekkür ederek başlamak istiyorum :)

Kablosuz kulaklıklar malumunuz artık çok meşhur. İllaki aranızda kullananlar, tavsiyeleri ve uyarıları olacak olan arkadaşlar mevcuttur.

Hem android telefon hem de PC ile kullanabileceğim, ses kalitesi üzmeyecek cihaz tavsiyelerinizi ve bu cihazlar hakkında uyarı niteliğindeki tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

bir önemi var mı bilmiyorum fakat telefonum Xiaomi Mi 8 Lite, PC ise Monster T7 v20.1

Üye
6 HİZMET YILI
kablosuz kullandım fakat kablolu tercih ederim şarj sorunu vesayre yaşanmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kankam kablolu 1-0 önde ben sana söyleyim. Ama beatsin yeni modelleri ef sa ne

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bilgisayarında bluetooth var mı ? ona göre önerelim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
blue rado 3 cok iyi ve ses gec gelmiyor

Luxury life is not my style I love mud
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Blitzwolf kullanıyordum. Gayet iyiydi performansı. Fakat bozuldu. Daha doğrusu eşleşmiyor birbiriyle. Ama yaklaşık 6 ay normal kullanım sundu bana.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
logitech'in kini övenler var ama 1.500-2.000 arası bana çok saçma geliyor o fiyata kulaklıklar ekran kartı parası :) ama yinede istersen logitech G935'e bakabilirsin iyi günler

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
corsair hs 70 var cok güzel bi kulaklık tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, konuya katkıda bulunacak olanlara peşinen teşekkür ederek başlamak istiyorum :)

Kablosuz kulaklıklar malumunuz artık çok meşhur. İllaki aranızda kullananlar, tavsiyeleri ve uyarıları olacak olan arkadaşlar mevcuttur.

Hem android telefon hem de PC ile kullanabileceğim, ses kalitesi üzmeyecek cihaz tavsiyelerinizi ve bu cihazlar hakkında uyarı niteliğindeki tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

bir önemi var mı bilmiyorum fakat telefonum Xiaomi Mi 8 Lite, PC ise Monster T7 v20.1
bende çok düşünüyorum ama karar veremedim kullanan memnun olan varsa söylesin tavsiyeye göre alacağım

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Plantronics BackBeat GO 600 kuzenim kullanıyor tam bir f/p ürünü tavsiye ederim dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
uzun araştırmalarım sonucunda uygun fiyatlı ve performans açısından yeterli görülen Blitzwolf FYE8 modelini Banggood üzerinden sipariş verdim. hayırlı olur inşaallah. bu kulaklıktaki amacım kulakiçi modeli olması ve kullanım yoğunluğumun müzik dinlemek ve discord görüşmeleri yapmak olmasıydı. tavsiyeler için herkese teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Güleceksiniz ama ben tv ile verilen vestel desibel k550 ye hayranım ki telde de pc dede kullanıyorum(online haric) artıları sarji baya gidiyor sesi efffffffffffsane ötesi eksileri ise benm gibi klasik tasarim istemeyenlere tasarımı korkunc geliyor =) sonra kulağini acıtıyor 1 saat felan kullan bide dısarı ses veriyor bangırr bangırr cıktıgından dolayı ama fiyati vede performansiii benım için eksileriii siliyor 2.ciyi aldım 3. yüde alirimm bu giişle

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ustam bence düz kulaklıkkullan JBL marka iydir ne gerek var o kadar tefaruuata

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
uzun süredir kablolu kullanıyorum bir ara jbl t500bt kullandım ama memnun kalmadım tekrar kabloluya döndüm şarj muhabbetine alışamadım

Üye
8 HİZMET YILI
Ben Sony wh-ch 510 kullanıyorum. İki ay önce yaklaşık 300 liraya aldım. Telefonda da bilgisayarda da sorun çıkarmıyor. Oyun oynarken seste rahatsız edici bir gecikme olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...