14 Nis 2020 #1 citycant C Seçkin Üye Katılım 19 Şub 2016 Mesajlar 324 Çözümler 1 Tepki puanı 23 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Arkadaslar dün aksam Pubg Lite Kabus hackı sorunsuz kullanabılıyodum.Sabah Girmeye Calıstığımfı cmd bolumunde thread stopping hatası verıyo sanırım ve hıle ıle oyunu actıgımda 1-2 dk ıcersınde Baslat bolumune tekrar gelıyo Hılesız bı sıkıntı yok Lütfen sadece hıle kullananlar ve gercekten çözüm soyleyecekler cevap versın Tesekkurler
Arkadaslar dün aksam Pubg Lite Kabus hackı sorunsuz kullanabılıyodum.Sabah Girmeye Calıstığımfı cmd bolumunde thread stopping hatası verıyo sanırım ve hıle ıle oyunu actıgımda 1-2 dk ıcersınde Baslat bolumune tekrar gelıyo Hılesız bı sıkıntı yok Lütfen sadece hıle kullananlar ve gercekten çözüm soyleyecekler cevap versın Tesekkurler
14 Nis 2020 #2 Testa42 T Süper Üye Katılım 31 Mar 2019 Mesajlar 621 Çözümler 12 Tepki puanı 68 Ödüller 4 Yaş 38 7 HİZMET YILI citycant' Alıntı: Arkadaslar dün aksam Pubg Lite Kabus hackı sorunsuz kullanabılıyodum.Sabah Girmeye Calıstığımfı cmd bolumunde thread stopping hatası verıyo sanırım ve hıle ıle oyunu actıgımda 1-2 dk ıcersınde Baslat bolumune tekrar gelıyo Hılesız bı sıkıntı yok Lütfen sadece hıle kullananlar ve gercekten çözüm soyleyecekler cevap versın Tesekkurler Genişletmek için tıklayın ... Hilesi oyuna gir ve grafık ayarı kenarlıksız yap cık hileyle gir
citycant' Alıntı: Arkadaslar dün aksam Pubg Lite Kabus hackı sorunsuz kullanabılıyodum.Sabah Girmeye Calıstığımfı cmd bolumunde thread stopping hatası verıyo sanırım ve hıle ıle oyunu actıgımda 1-2 dk ıcersınde Baslat bolumune tekrar gelıyo Hılesız bı sıkıntı yok Lütfen sadece hıle kullananlar ve gercekten çözüm soyleyecekler cevap versın Tesekkurler Genişletmek için tıklayın ... Hilesi oyuna gir ve grafık ayarı kenarlıksız yap cık hileyle gir
14 Nis 2020 #3 ArdaKayalı A Seçkin Üye Katılım 4 Nis 2020 Mesajlar 305 Tepki puanı 21 Yaş 26 6 HİZMET YILI grafikten yapman lazım kenarsıza al çık gir olur
14 Nis 2020 Konuyu başlatan #4 citycant C Seçkin Üye Katılım 19 Şub 2016 Mesajlar 324 Çözümler 1 Tepki puanı 23 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Testa42' Alıntı: Hilesi oyuna gir ve grafık ayarı kenarlıksız yap cık hileyle gir Genişletmek için tıklayın ... Aga işe gidiyrm yarın sabah ilk işim bunu denıcem
Testa42' Alıntı: Hilesi oyuna gir ve grafık ayarı kenarlıksız yap cık hileyle gir Genişletmek için tıklayın ... Aga işe gidiyrm yarın sabah ilk işim bunu denıcem
14 Nis 2020 #5 Winston chad W Uzman Üye Katılım 23 Mar 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 Tepki puanı 16 Yaş 36 6 HİZMET YILI change the graphic setting.
14 Nis 2020 #6 ugur poyraz U Onaylı Üye Katılım 8 Nis 2020 Mesajlar 115 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 32 6 HİZMET YILI grafık ayarlarından
14 Nis 2020 #7 sercan4154 Seçkin Üye Katılım 21 Mar 2019 Mesajlar 443 Çözümler 1 Tepki puanı 28 Ödüller 6 7 HİZMET YILI sorun bnde de vardı sımdı konu acıcaktım bu konuyu gordum ıyı oldu '' tan ekran '' yazıyordu bnde penceresız yaptım duzeldı saolun arkadaslar
sorun bnde de vardı sımdı konu acıcaktım bu konuyu gordum ıyı oldu '' tan ekran '' yazıyordu bnde penceresız yaptım duzeldı saolun arkadaslar