insert olması lazım yani çoğu hile insert tuşu olurBeyler Hile Menüsü hangi tuşla açılıyor bir türlü bulamadım yardım eder misiniz insert home denedim ama açılmıyor
home tuşuylaBeyler Hile Menüsü hangi tuşla açılıyor bir türlü bulamadım yardım eder misiniz insert home denedim ama açılmıyor
home button tryBeyler Hile Menüsü hangi tuşla açılıyor bir türlü bulamadım yardım eder misiniz insert home denedim ama açılmıyor
HOME BİLADERİM hile açılmıyorsa tam yapamamışsın demektirBeyler Hile Menüsü hangi tuşla açılıyor bir türlü bulamadım yardım eder misiniz insert home denedim ama açılmıyor
olabilir home tuşuna basıyorum açmıyor farklı klavyede deniyorum yine açmıyor bi pcyi açıp kapayım belki düzelirhome tusuyla aciliyor acilmiyosa senin pc de sikinti vardir
deniyorum fakat home tuşu açmıyorhome tusuna basarak menuyu acabılırsın ekranda f8 kayıt eder f9 kayıt ettıgın ayarları açar dostum
büyük ihtimal tus atamalrında problem olabılır ınster dene olmazsa klawye tus ayarlarını bır kontrel et çalısyormu dıye eger klawyede sorun yoksa home tusu çalışıyorsa yetkılıelere özelden ulaşırsan yardımcı olabılırlerdeniyorum fakat home tuşu açmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?