20 Kas 2020 #1 Xapyh Onaylı Üye Katılım 25 Mar 2019 Mesajlar 143 Tepki puanı 22 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Arkadaşlar aim bot çalışmıyor bir sorun var ne bilmiyorum ama herşey yolunda düzgün çalışıyor fakat aim çalışmıyor Angela slient vs yaptım mod 1 veya 2 yaptım capslock r button yaptım Ctrl yaptım ne yaptıysam aim olmuyor yardımcı olabilecek varmı
Arkadaşlar aim bot çalışmıyor bir sorun var ne bilmiyorum ama herşey yolunda düzgün çalışıyor fakat aim çalışmıyor Angela slient vs yaptım mod 1 veya 2 yaptım capslock r button yaptım Ctrl yaptım ne yaptıysam aim olmuyor yardımcı olabilecek varmı
20 Kas 2020 #2 RedStrawberry Efsane Üye Katılım 26 Şub 2020 Mesajlar 5,575 Çözümler 209 Tepki puanı 3,360 Ödüller 15 6 HİZMET YILI hocam hile zaten detected büyük ihtimal fixlenmiştir.
20 Kas 2020 Konuyu başlatan #3 Xapyh Onaylı Üye Katılım 25 Mar 2019 Mesajlar 143 Tepki puanı 22 Ödüller 6 7 HİZMET YILI NightWare' Alıntı: hocam hile zaten detected büyük ihtimal fixlenmiştir. Genişletmek için tıklayın ... Tamamdır yorumun için teşekkürler Konu kilit
NightWare' Alıntı: hocam hile zaten detected büyük ihtimal fixlenmiştir. Genişletmek için tıklayın ... Tamamdır yorumun için teşekkürler Konu kilit