8 Şub 2023 #21 Xoyuncu Ultra Üye Katılım 15 Mar 2020 Mesajlar 1,686 Çözümler 21 Tepki puanı 113 Ödüller 8 Yaş 31 Sosyal 6 HİZMET YILI Monitör ile alakalı sanırım ısınınca biraz düzeliyor mu ? görev çubuğunu üste al değişmezse monitörde sıkıntı var.
Monitör ile alakalı sanırım ısınınca biraz düzeliyor mu ? görev çubuğunu üste al değişmezse monitörde sıkıntı var.
8 Şub 2023 #22 Majest Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Ultra Üye Katılım 11 Ara 2022 Mesajlar 1,736 Çözümler 372 Tepki puanı 246 Ödüller 5 Sosyal 3 HİZMET YILI werasak' Alıntı: açarmısın biraz dediğnii Post automatically merged: 8 Şub 2023 evet sadece taskbar Genişletmek için tıklayın ... her monitörün kendi ayar sekmesinde sıfırlanma ayarı vardır sizin monitör markanız ne bilmiyorum ama ben Asus TUF VG24VQE kullanıyorum ve bende sıfırlama ayarı şurada : sizde kendi monitörünüzden sıfırlama yerini bulup sıfırlamayı deneyin .
werasak' Alıntı: açarmısın biraz dediğnii Post automatically merged: 8 Şub 2023 evet sadece taskbar Genişletmek için tıklayın ... her monitörün kendi ayar sekmesinde sıfırlanma ayarı vardır sizin monitör markanız ne bilmiyorum ama ben Asus TUF VG24VQE kullanıyorum ve bende sıfırlama ayarı şurada : sizde kendi monitörünüzden sıfırlama yerini bulup sıfırlamayı deneyin .
8 Şub 2023 #23 FrkanPllt Onaylı Üye Katılım 25 Eyl 2022 Mesajlar 72 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI monitö ayalarını bi kontol et yada ekran kartı driver yeniden kur bi