☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Fiyat olarak ne kadar bende merak ettimKardeşim eğer bütçe konusunda sıkıntın yoksa samsung 4 TB SSD öneririm rapid mode açmadan 3500/3300 okuma yazma hızı var birde rapid mode açarsan 6000'i bulur heralde.
Cok pahali be haci onlar bana depolama isi icin gorsun yeter pcde zaren ssd varFiyat olarak ne kadar bende merak ettim
İlerde dusuncem onu hepsini ssd yapcam altina yatirim yapar gibiDünyadaki bütün oyunlarımı depoladın
fazla paran varsa kingstonun 3.8 t lik ssd sini al hem hızlı hem de depolama alanı fazla
Coşmak gibi olcak ama 10tb 2000 tl hdd al istersen bise bütçeni söylersen iyi olurYa ssd de dusundun haci ama cok pahali oyun arsivi yapayim dedim bi aralar yaptimda herkesin zevk meselesi benimde zevkim bu pc de ssd mde var ben depolama icin sordum sadece
Post automatically merged:
Cok pahali be haci onlar bana depolama isi icin gorsun yeter pcde zaren ssd var
Sen ne oynuyorsun Allah aşkına benim 1 tb var daha 490 GB doldu 1 senedir
Post automatically merged:
Bide bence alma boş olanları sil azalır kesin
Butcede sikintimiz yok o kadar cosmaya hic gerek yok 2 tb yetmeyince ssd falan yaparimCoşmak gibi olcak ama 10tb 2000 tl hdd al istersen bise bütçeni söylersen iyi olur
yada 2. Bir seçenek bikaçı sil hem paraya gerek kalmaz yada google drive a fake hesaplar açıp parça parça yükleİnternet cafe cikmasi arsiv var orjinal oyun bunlar cracklilerde var orjinalde var hepdi ayri ayri dosya seklinde duzenli
yada 2. Bir seçenek bikaçı sil hem paraya gerek kalmaz yada google drive a fake hesaplar açıp parça parça yükle
O zaman kalanları da sat pc ni iyice yükselt paran kalırsa bikaç oyun alCogu isteyene sattim zaten kopyalayarak en az 450 500 tl lik oyun vardir call of duty battilfield serileri gta serisi nfs serisi forza horizon serisi farming simulator serisi asasin creed serisi .... varda var
Zaten pcye depolamiyorum sadece programlar var oyunlar resimler harddiskte ihtiyacim oldugunda cikar tak yap yeter ondan kullaninca usb 2.0 usb 3.0 girisleri var 3.0 usb oyunlari hardiskten kasmadan oynatiyoTek diske bağlayacak olursan sistemin daha hızlı çalışır ancak virüs bulaştığı esnada tüm diskine bulaşır. İkinci bir diski takarsan virüs tek diske bulaşır. Diğer diskin güvende olur. Bana kalır ise güzel bir virüs koruma programı indir ve elindekini satıp 4-5TB'lık yeni bir disk al. Hem daha temiz olur hem sistemin daha seri çalışır. Oyun oynayacağın zaman ise virüs programını devre dışı bırakırsın. Bu sayede performans kaybı yaşamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?