Anket sonucuna göre forumda daha önce yapılmamış büyük bir işi becerdim onuda anket sonucuna göre tabiPc aşağı yukarı seninkiyle aynı kaldırır, ama oyun pahalı
evet 8 gb ramla büyük zorluk çekiyordum droplar vs 16 yükselttim resmen % 50 herşey normale bindi ayrıca drop kalmadı. Bence en az 16 gb şart rahatlık açısından.Rtx 2070 var ama oyun için biraz beklemek gerek indirim icin 800 tl ye ben hardisk doldururum yada steam hesabına full oyun çakarım
Ram 16 gb var ama bu oyun en az 12 ram net yer
Pubg mobile steam bile grafikte 4.5 gb ramde ise 7 gb yiyor medium ayarlarda bu oyunu hic düsünemiyorum birde benim pc laptop masaüstü degil reisevet 8 gb ramla büyük zorluk çekiyorum droplar vs 16 yükselttim resmen % 50 herşey normale bindi ayrıca drop kalmadı. Bence en az 16 gb şart rahatlık açısından.
evet benimde laptop asus fx503vd serisi.Pubg mobile steam bile grafikte 4.5 gb ramde ise 7 gb yiyor medium ayarlarda bu oyunu hic düsünemiyorum birde benim pc laptop masaüstü degil reis
Masaüstüde var fakat sistem sağlam ama rtx lazım onada
Monster tulpar kullanıyorum rtx bile bana dayanmaz 4 gb gtx 1050 yi yakmış bir elemanımevet benimde laptop asus fx503vd serisi.
Yanlız oyunlar artık eskisi gibi değil grafik dayanmıMonster tulpar kullanıyorum rtx bile bana dayanmaz 4 gb gtx 1050 yi yakmış bir elemanım
evet kesinlikle öyle fakat 1050 'yi nasıl yaktın kardeşim oc mı yaptınMonster tulpar kullanıyorum rtx bile bana dayanmaz 4 gb gtx 1050 yi yakmış bir elemanım
Post automatically merged:
Yanlız oyunlar artık eskisi gibi değil grafik dayanmı
yor şimdiki oyunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?