Uzman Üye
Beyler daha yapan görmedim yani hepsi yalan video ben bile video cekiorum yabancilarin videosunu calip cekiorum yani kimse yapamior bir el atin
Kardesim ben o oyunun eskilerindenim hep siralamadayim 1 de yaptik sezonda puan hilesi mesela ayrıca kafa topu 2 p2w çünkü paket verior satin aldiginda karekterin gucu senden daha fazla oluyor bide senin karsina senin gibi adam gelmior senden güçleri yuksek gelior anladinmiOyun p2w olmadığından yapmayabilirler bide oynanış olarak çok basit zıpla vur hareket et
Oyun P2w değilmi oyun p2w üzerine kurulmuş tamamen sırf yorum kasmak içinmi yazdın bu yorumu?Oyun p2w olmadığından yapmayabilirler bide oynanış olarak çok basit zıpla vur hareket et
Tamamen p2w üzerine kurulmuş bir oyunOyun p2w olmadığından yapmayabilirler bide oynanış olarak çok basit zıpla vur hareket et
Oynamiyorum artık youtube için dedim cunku kitlem o oyunu oynuyorÇok Kanser Bi Oyun 1Yıldır Oynamıyorum Hileside Çıkmaz Bence Apk Olarak Sunulanlardan Bazıları Hileli Aslında Ama Oyuncu Sayısı Az Oluyordu Ve Rakiplerinde Hep Hileli Oluyodu ;(
bana p2w ne demek açıklarmısınOyun p2w olmadığından yapmayabilirler bide oynanış olarak çok basit zıpla vur hareket et