Dostlarım çok ilginç bir başlıkla karşınızdayım, pcmde sabit diskte 15 gb yer var, 118 GB Kendi hafızası, cs-lol vs derken 45-50 gb bir oyun yüklü hadi diğer uygulamalar ile totalde 70 GB olsun, geri kalanı nerde bu diskin yahu yok mu bir çözümü? laptopta değişir mi bu ssd zırvası?
O benim laptopta da öyle ilk aldığım 2-3 hafta 4 oyun yüklerdim gta 5 dahil şimdi 2 oyun anca yükleyebiliyorum bulursan bi çözümünü bana da özelden yazar mısın dostum
cd-rom yerine ssd takılabiliyor diye biliyorum. Çok zor bir işlem değil. En yakın bilgisayarcıya gidip sorabilirsin pek sadece ssd'ye para ödersin işçiliğe çok almazlar
dostum 50 gb oyun yüklü diyosun diger uygulamalar 70 gb olsun toplam 70+50 120 gb ediyor c'nin disk yeri 118 diyosun şuan senın dedıgıne bakarsak hafızadan çok uygulama olmuş oluyor c de anlayamadım açıkçası
dostum 50 gb oyun yüklü diyosun diger uygulamalar 70 gb olsun toplam 70+50 120 gb ediyor c'nin disk yeri 118 diyosun şuan senın dedıgıne bakarsak hafızadan çok uygulama olmuş oluyor c de anlayamadım açıkçası