bunu düşünmek için bolca vaktim oldu,sırf tartıştığım için değil başka özel sebeplerden dolayı da evi terketmek zorundayım,eninde sonunda evden kendisi çıkaracak ve kalabileceği yeri var babasının evi kardeşlerinin evi hemen dibimizde.annen ile tartıştığın için evi terk etmen çok saçma. baban yok ve annen evde tek başına. sende daha 16 yaşındasın. Ki istanbul senin düşündüğün gibi her yerde yaşarım gibi biryer değil. önümüz kış ve onu geçtim covid var.. Bunu yapmadan önce bi sakinleşip düzgün düşünmene bak.
hocam zaten her kışı dışarıda geçiriyorum evden atılıyorum karakola gittiğimde annedir yapar esirgeme kurumuna gittiğimde veli izni olmadan alamayız diyorlar o yüzden mecburen gidiyorum biliyorum istanbulun nasıl bir yer olduğunu yani en azından 1 haftalığına orada iş bulana kadar kalabileceğim yurt barınak vs. yer olursa iyi olur.Dostum bir tartışma yüzünden evi terk etmekte olmaz istanbul sandığın gibi bir yer değil adamı 5 dk içinde katıksız yutar
Çalış bir ev kirala desem sana yaşın daha çok küçük
aile ve sosyal politikalara başvur. Aile bana böyle davranıyor geçinemiyorum şikayetini bildir. onlar 18 yaşına kadar sana destek çıkıyorlar.. ama bu senin son yapman gereken şey olsun.hocam zaten her kışı dışarıda geçiriyorum evden atılıyorum karakola gittiğimde annedir yapar esirgeme kurumuna gittiğimde veli izni olmadan alamayız diyorlar o yüzden mecburen gidiyorum biliyorum istanbulun nasıl bir yer olduğunu yani en azından 1 haftalığına orada iş bulana kadar kalabileceğim yurt barınak vs. yer olursa iyi olur.
Dostum devlet her zaman sahip çıkar bence gidip başvurmalı aslındaaile ve sosyal politikalara başvur. Aile bana böyle davranıyor geçinemiyorum şikayetini bildir. onlar 18 yaşına kadar sana destek çıkıyorlar.. ama bu senin son yapman gereken şey olsun.
oraya da gittim ama herhangi bir darp raporu vb. olmadığı için ve veli izni olmadan yardımcı olamayacaklarını söylediler.aile ve sosyal politikalara başvur. Aile bana böyle davranıyor geçinemiyorum şikayetini bildir. onlar 18 yaşına kadar sana destek çıkıyorlar.. ama bu senin son yapman gereken şey olsun.
işte hür irademin gerekmeyeceği bir şey ayarlamak istiyorum16 Yaşındasın Yasal Olarak Hür İraden Bile Daha Yok Annen Şuan Senin Sorumlusun Bence Beklemelisin Yada Bu Konuyu Güvendiğin Bir Kişiye Anlatman Lazım Sana Tavsiyem Budur
sabahtan beri açıklamaya çalıştığım şeyi pek kapmamışsın galibaannen ile tartışman üzücü birşey tabiki ama bence git bi özür dile anadır sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?