1 May 2017 #1 LmaR Bilinmiyor Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 4,271 Çözümler 3 Tepki puanı 792 Ödüller 13 10 HİZMET YILI Selamun Aleyküm Beyler bügün sizlere kaldırılmayan programları kaldırma programını göstereceğim... NOT:Beyler şuan örnek veremiyorum ama daha önce'de karşılaştım bazı programlar denetim masasın'dan kaç sefer deneme'me rahmen kalkmıyordu bnde bu program'ı buldum sizlerle paylaşmak istedim PROGRAM ADI:Revo Uninstaller PROGRAM KULLANIMI: 1-)PROGRAMI AÇIYORUZ 2-)KALDIRMAK İSTEDİĞİNİZ PROGRAMI SEÇİYORUZ 3-)VE KALDIRMA İŞLEMİ BAŞLIYOR PROGRAM'DAN FOTORAF: Revo Uninstaller İndirme Link: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Selamun Aleyküm Beyler bügün sizlere kaldırılmayan programları kaldırma programını göstereceğim... NOT:Beyler şuan örnek veremiyorum ama daha önce'de karşılaştım bazı programlar denetim masasın'dan kaç sefer deneme'me rahmen kalkmıyordu bnde bu program'ı buldum sizlerle paylaşmak istedim PROGRAM ADI:Revo Uninstaller PROGRAM KULLANIMI: 1-)PROGRAMI AÇIYORUZ 2-)KALDIRMAK İSTEDİĞİNİZ PROGRAMI SEÇİYORUZ 3-)VE KALDIRMA İŞLEMİ BAŞLIYOR PROGRAM'DAN FOTORAF: Revo Uninstaller İndirme Link: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1 May 2017 #2 tugberk6 T Üye Katılım 23 Nis 2017 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI eyvallah saolasın