2 May 2020 #21 Escoop E a bored guy Süper Üye Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 751 Çözümler 1 Tepki puanı 55 Ödüller 6 Yaş 27 6 HİZMET YILI AlbertEinstein' Alıntı: Selam Millet, Browseri açtığımda 5-6 saniye sonra otomatikmen atıyor mozillada ve kali linux browserinde fark etmiyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. Crash yazıyor ve mozilla vb report göndertiyor. Genişletmek için tıklayın ... kanka biliyosun ki kali linuxa bazı güncelleştirmeler yükleniyor belilri komutları var onun bi araştır nette bulursun
AlbertEinstein' Alıntı: Selam Millet, Browseri açtığımda 5-6 saniye sonra otomatikmen atıyor mozillada ve kali linux browserinde fark etmiyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. Crash yazıyor ve mozilla vb report göndertiyor. Genişletmek için tıklayın ... kanka biliyosun ki kali linuxa bazı güncelleştirmeler yükleniyor belilri komutları var onun bi araştır nette bulursun
2 May 2020 Konuyu başlatan #22 AlbertEinstein A Seçkin Üye Katılım 11 Şub 2018 Mesajlar 435 Tepki puanı 56 Ödüller 4 8 HİZMET YILI atak01fb' Alıntı: kanka biliyosun ki kali linuxa bazı güncelleştirmeler yükleniyor belilri komutları var onun bi araştır nette bulursun Genişletmek için tıklayın ... apt updatelerin hepsini yaptım sorun ordan kaynaklanmıyordu finalde silmek zorunda kaldım tekrar yükleyeceğim.
atak01fb' Alıntı: kanka biliyosun ki kali linuxa bazı güncelleştirmeler yükleniyor belilri komutları var onun bi araştır nette bulursun Genişletmek için tıklayın ... apt updatelerin hepsini yaptım sorun ordan kaynaklanmıyordu finalde silmek zorunda kaldım tekrar yükleyeceğim.