kali linux e wifi ağı adapteri bağladım ama wifi ağları gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam ben kali linux e wifi adapteri bağladım şimdi sizden yardım istiyorum büyük bir araştırma sonucu istediğim sonuca ulaşamadım şimdi sorum şu

wifi ağı göstermiyor resimde gördüğünüz gibi bu ekranı alıyorum wifi ağlarını nasıl görürüm

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ya reis tam bende bu konuyu açacaktım yeminle nerden yükledim şu linuxu bende de 300 mbps adapter var yeni aldım halledemedim kurulum falan yaptın mık sen adamtörün kurulumu var ya cd si

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
VirtualBox linux kurduysan aynı sorunla ben de karşılaşmıştım ortam ayarlarında en başta Network Settings kısmında yaptığın 1-2 ayar amacına ulaştırıyordu nasıldı hatırlamıyorum ama belki yol gösterir diye yazıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Harbi bu sorunun çözümü varsa öğrenmem iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knk benim lidiğim çözüm yok ama netwok settingsten yapılıyodu bir ayarla

Üye
2 HİZMET YILI
Eğer aldığın adaptör kurulum gerektiriyorsa driver kurman lazım. Sanırım linux destekli almışsındır diye tahmin ediyorum. Eğer tak çalıştır ise ve kurulumu VirtualBox üzerinden yaptıysan network ayarlarından nat natwork kısmını değiştirerek tekrar dene teker teker değiştir yani. O da olmazsa yine virtualbox settings kısmından usb ayarlarınla oyna bende de bu sorun vardı teker teker bu dediklerimi deneyerek bir şekilde yapmıştım ama tam hatırlamıyorum.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
driverları yüklersen sorun düzelir gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...