1 Ara 2022 #1 Enigm4 Süper Üye Katılım 30 Mar 2019 Mesajlar 661 Çözümler 7 Tepki puanı 107 Ödüller 7 7 HİZMET YILI sudo apt-get upgrade yazdığımda şu hatayı alıyorum: E: dpkg kesintiye uğradı, sorunu düzeltmek için elle 'sudo dpkg --configure -a' komutunu çalıştırın. "sudo dpkg --configure -a" yazıp enterladığımda şu yazı çıkıyor:
sudo apt-get upgrade yazdığımda şu hatayı alıyorum: E: dpkg kesintiye uğradı, sorunu düzeltmek için elle 'sudo dpkg --configure -a' komutunu çalıştırın. "sudo dpkg --configure -a" yazıp enterladığımda şu yazı çıkıyor:
1 Ara 2022 #2 LogMane L Üye Katılım 27 Ara 2018 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI Kaliyi kurarken hata yapmış olabilirsin
1 Ara 2022 Konuyu başlatan #3 Enigm4 Süper Üye Katılım 30 Mar 2019 Mesajlar 661 Çözümler 7 Tepki puanı 107 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Kali-linuxu kullanmayı gerçekten bilmediğim için çıkan ekranda tamam butonuna basamıyordum halbuki tab ve enter ile tamama bastım ve sorun çözüldü. konu kilitlenebilir
Kali-linuxu kullanmayı gerçekten bilmediğim için çıkan ekranda tamam butonuna basamıyordum halbuki tab ve enter ile tamama bastım ve sorun çözüldü. konu kilitlenebilir