Seçkin Üye
Arkadaşlar kalista ile lanede hersey iyi fakat tf lerde çok iş yapamıyorum ne onerirsiniz taktigi felan var mı bunun
seni birinin tanklaması lazım onun haricinde her el free win zaten yani ben de kalista mainliyorum scriptle nerdeyse her el win takım düzgün oldukca taşıyorum birazda senin oynayışına bağlı oyun bilgine yaniArkadaşlar kalista ile lanede hersey iyi fakat tf lerde çok iş yapamıyorum ne onerirsiniz taktigi felan var mı bunun
düzvuruş yada q attıktan sonra mausenı adamaın zıt yönüne kvalarken adamaın üstüne atarak gitArkadaşlar kalista ile lanede hersey iyi fakat tf lerde çok iş yapamıyorum ne onerirsiniz taktigi felan var mı bunun
Bu konumda var hocam bir bir anlattım çıkılacağı ründen builde alınacak büyülere kadar oynayış videosu bile var bakabilirsin yani https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-detayli-ogretici-adc-rehberi.258249/Arkadaşlar kalista ile lanede hersey iyi fakat tf lerde çok iş yapamıyorum ne onerirsiniz taktigi felan var mı bunun
tflerde ölümcül tempo çalıştırmaya bakıp kiteliceksin en önemli etken ölümcül tempoyu full stack'de tutmak fazladan 40 menzil veriyor fullde ölümcül temponun verdiği saldırı hızı ile çok fazla mızrak biriktirip canları %30 %40 ta iken e atman kasmış bir kalista isen ya öldüreceksindir yada tek yiyecektir ks atmak için e kullanmaktan çekinme tflerde ne kadar çok kişi eksilirse takımın o kadar çok diğer adamlara focuslanır en önemli şey ise ne zaman içeriye gireceğini bilmendir bazen sadece arkada kitele bazen ise tankının yanında zıplaArkadaşlar kalista ile lanede hersey iyi fakat tf lerde çok iş yapamıyorum ne onerirsiniz taktigi felan var mı bunun
kalista yı öğrenmek istiyosan ilk başta kite atmayı bilmen lazım ondan sonrası oynadıkca geliyoArkadaşlar kalista ile lanede hersey iyi fakat tf lerde çok iş yapamıyorum ne onerirsiniz taktigi felan var mı bunun