Kalista ile nasıl oynanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Scriptine güvenip önden adamlara dalmaman gerekiyor, her zaman dikkatli pozisyon almalısın.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Safe kalıp, doğru an gelene kadar (Rakip hata yapana kadar) farm odaklı oynamalısın.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bunu nasıl oynıyacagını daha ıyı anlamak ıcın cesıtlı taktık vıdeoları ızlemenı onerırım burada ne kadar ogrene bılırsınkı sonuc olarak gormen ızlemen daha ıyı olur

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
öncelikle itemlerini doğru şekilde çıkman lazım karşıda cc varsa kesinlikle arındır var seni bozacak 1 tane şampiyon olsa bile arındır almanı öneriyorum hiç bir şekilde kendini bozdurmamaya çalışacaksın çok çok iyi pozisyonlarda alman lazım kendini unutturman lazım mızrak biriktirecem diye gaza gelip üstlerine yürüme yavaş yavaş öldüreceksin bir anda patlacaksın e yi zaten adamlar anlayamıyor

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam tank yardımıyle ve scriptle her el win garantiliyebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
genelde kalista sc ile yanıma engager bi cc support aldırıyorum onun dışında genelde z flee denilen tusla oynuyorum cok fazla space combo ile dalmadan cok yaklasmadan vur kac yapıyorum auto q e ler zaten lanenıngı cok rahatlatıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kalista oynarken yanında top th olması şart yoksa fazla zevk alamazsın oyundan

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Kite yeteneğini ve pozisyonunu iyi koruman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Normalde script hariç kalista ile oynayabilen biriysen sc ile çok daha iyi oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kalista, iyi oynandığında çok etkili bir şampiyon olabilir.İşte Kalista ile nasıl oynanacağına dair bazı ipuçları:

Pasifinizi kullanın: Kalista'nın pasifi, “Sentinel Spear” olarak bilinir ve hedeflenen düşmanlara ek hasar verir.Ayrıca, “Sentinel Spear” ile öldürülen düşmanların ruhları, partnerinizin yanında duran bir “Oathsworn” olarak işaretlenen bir müttefik şampiyona bağlanabilir.Bu müttefik şampiyonlarla, W yeteneği olan “Sentinel” kullanarak ek hasar ve
E yeteneğinizi doğru kullanın: Kalista'nın E yeteneği, “Rend” olarak bilinir ve düşmanlara hasar verir.Düşmanlarınızda “Sentinel Spear” işareti varsa, bu yetenekle ek hasar vererek işaretleri

Q yeteneğinizi doğru kullanın: Kalista'nın Q yeteneği, “Piercing Light” olarak bilinir ve hedeflenen düşmanlara hasar verir.Bu yeteneği kullanmadan önce, düşmanların “Sentinel Spear” işareti olup olmadığını kontrol edin ve işaretlenmiş düşmanlara öncelik

Ultimate yeteneğinizi doğru kullanın: Kalista'nın R yeteneği, “Fates Call” olarak bilinir ve müttefik şampiyonları hedefleyebilir.Bu yeteneği kullanarak,

Doğru ekipmanları seçin: Kalista, hızlı hareket edebilen ve yüksek hasar çıkarabilen bir şampiyondur.Bu nedenle, ekipman seçiminde hız, saldırı hızı ve penetrasyon öğelerine öncelik

Sonuç olarak, Kalista'yı oynamak için pasifinizi ve yeteneklerinizi doğru kullanın, müttefik şampiyonlarınızla işbirliği yapın, doğru ekipmanları seçin ve takım savaşlarında doğru pozisyonu alın.Bu ipuçlarını kullanarak Kalista'yı daha etkili bir şekilde oynayabilir ve takımınıza

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Takım savaşları sırasında pozisyonlanmaya odaklanın. Kalista olarak, pasifinizle etrafta zıplayarak ve konumunuzu yeniden ayarlayarak avantaj sağlayabilirsiniz. Bu özelliği kullanarak öncelikli hedeflere zarar verirken güvende kalın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar kalista ile lanede hersey iyi fakat tf lerde çok iş yapamıyorum ne onerirsiniz taktigi felan var mı bunun
Reis şöyle ki yeni metada genel olarak alansal vuran ve anlık hasar vuran herolar rağbet görüyo mesela sen kalista alsan adc de 10-0 çıksan mid gameye geçince solodan gelen bir stun veya ormancıdan gelen stun seni bitirin bu yüzden xayahgibi kaçma skili olan ve alansal vuran çarlar tercih etmelisin bence

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
kalista tf herosu değil usta haberin olsun geç oyunda çok düşer.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Benim kalistam cok kotu.. hep feedliyorum.. aman dikkat,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...