Kaliteli ve uzun ömürlü fare önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Fiyatı önemli değil, kaliteli ve uzun ömürlü olması yeterli.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kankam direkt G102 al bende bu forumda araştırdım herkes öneriyordu Trendyol'dan sipariş ettim 3-4 günde geldi bayağı iyi her ele uygun fiyat performanslı öneririm.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben Gamepower Banekullanıyorum baya iyi bi mouse çünkü tam elime oturuyor zaten standart

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
logitech g300s tavsiye ederim hem sağ hem sol el ile kullanıma uygun biraz ufak ama rahat bir mouse bende var şuan makrosu özelliği falanda gayet güzel bir mause uzun ömürlü

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sensör olarak ve hızlanım olarak razer viper v2 pro'yu öneririm click olarakta iyi malzeme yapısı olarakta iyidir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
fiyat performans açısından bu mouseyi tavsiye ederim dostum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuan razer kullanıyorum hepsiburadadan almıştım ilk hafta orta tuşu (scrool) dönerken gıcırdayarak dönmeye başladı razer yetkili servisine yazdım durumu ürün bizim sattığımız kayıtlı ürünlerden değil dediler(Faturasını da gösterdiğim halde), ürün legal olmasa razer programı görmez ürünü sonra ürünü satan siteye yazdım satıcı ile görüştüm servis ile görüşün biz bir şey yapamayız dediler sonuç olarak razer marka alırsan garantisinin olmayacağını bil. Mouse açıp kendim tamir ettim garantisi sözde var ama özde yok ayrıca razer kaliteyi o kadar düşürmüş ki anlatamam. Bundan önceki kullandığım mouse de razerdi yaklaşık 7-8 yıl sorunsuz kullanmıştım şimdiki ürün ilk haftadan sorun çıkardı

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
dostum eğer bütçen kısıtlıysa sana razer deathadder essential modelini öneririm. ama yoksa kaliteli bir mouse istiyorsan razer deathadder elite alabilirsin. gayet kaliteliler ikisinide kullandım. iyi forumlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
logitech g300s kullanıyorum gayet güzel ve uzun ömürlü tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Uzun zamandır Logitech G502 Hero kullanıyorum, herhangi bir arıza çıkartmadı şu ana kadar, sinirlenince sağa sola atarım yine de birşey olmuyor :D Dayanıklı çıktı, Sağlam birşey arıyorsan tavsiye ederim.

Radiant Legit Player
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Eger fiyata onem vermiyorsan ve e sporcularin seviyesinde mouse ariyorsan wraithesports a bakabilirsin guvenilir garintisi var her mousenin

Üye
2 HİZMET YILI
g300s öneririm. İlk mouse aldığımdan bu yana 8 yıl kadar kullandım. Yeni modeller çıkmasına rağmen geçen ay yine aynı mousetan satın aldım. Ayrıca üstünde 4 tane makro bulunduğu için oyunlarda yetenekleri onlara atayabiliyorsun tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...