Onaylı Üye
acemi birliğinden sonra zaten kendi telefonumu sokarım yaSamsung s5611 3g li wp ye girmez ama internete girmek için birebir şarkılarını yukle son ses dinlersin
Bana askerde arkadaşlarım kaçak android telefon vermişlerdi getirmeme gerek kalmadı 1 ay sonra sende telefonunu sokarsın içeriye
Jandarma olarak kağıtta görevin ne yazıyor ?acemi birliğinden sonra zaten kendi telefonumu sokarım ya
er yazıyor sadece ayın 30 da evrakları alcam fln öyleJandarma olarak kağıtta görevin ne yazıyor ?
Hangi bölüme gideceksin?
Uykusuz kalmaya hazır ol dostum çantanı iyi ayarlaer yazıyor sadece ayın 30 da evrakları alcam fln öyle
öyle yapcam ya baktım int den şimdi yorumlara fln cebine koy geç diyorlar orda sorarlarsa yok de diyorlar yada geçince bölük komutanına ver diyorlar o usta birliğe geçince veriyorlar diyor gittim yerdeYanına bi tuşlu bide android götür androidi sakla korkuturlar arama yapacaz vs bişe yapamazlar ustalıkla kullanirsin üstünü ariyamiyorlar yasak acemilikde ceza yazamazlar
daha belli değil reis 30 martta sevk belgelerini alcamhangi bölüme gitcen
nokia 1110 tavsiyeederim.İyi Günler Arkadaşlar Nisanda Bilecik Jandarma er Eğitim Tugayına Gidiyorum Kamerasız Tuşlu Telefon Öneriniz Varmı Acaba
Ve Ayrıca Wp ye girebilen Kamerasız Tuşlu Telefon Varmı Bildiğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?