9 Eyl 2024 #1 sedefoke Onaylı Üye Katılım 7 Eyl 2020 Mesajlar 98 Tepki puanı 12 Ödüller 5 Yaş 30 5 HİZMET YILI Arkadaşlar, ben tatlı su balıklarını seviyorum. El oltası ile çok fazla sayıda sazan falan yakalamış birisiyim ama artık kamış oltaya geçmeyi planlıyorum. İlk defa kullanacağım. Yeni başlayacağım için hangi oltayı almalıyım? Moderatörün son düzenlenenleri: 12 Eyl 2024
Arkadaşlar, ben tatlı su balıklarını seviyorum. El oltası ile çok fazla sayıda sazan falan yakalamış birisiyim ama artık kamış oltaya geçmeyi planlıyorum. İlk defa kullanacağım. Yeni başlayacağım için hangi oltayı almalıyım?
30 Eki 2024 #2 kuzubye088 Arkanda Ultra Üye Katılım 14 Kas 2021 Mesajlar 2,281 Çözümler 3 Tepki puanı 136 Ödüller 7 4 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap fiyatı biraz tuzlu ama popüler ve sağlam bir marka odluğunu duymuştum ve ayrıca sanırım yerli üretim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap fiyatı biraz tuzlu ama popüler ve sağlam bir marka odluğunu duymuştum ve ayrıca sanırım yerli üretim