7 Mar 2017 Yasaklandı #1 Chaky C Seçkin Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 385 Tepki puanı 6 9 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar kısa süre önce sizede belirttiğim gibi kanalımı açtım ve ilk intro Denemesi yaptım İyi Seyirler Abone Olabilirsiniz/Yakın zamanda Jp Ve Çar Çekilişi Yapılacak ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum
Merhaba arkadaşlar kısa süre önce sizede belirttiğim gibi kanalımı açtım ve ilk intro Denemesi yaptım İyi Seyirler Abone Olabilirsiniz/Yakın zamanda Jp Ve Çar Çekilişi Yapılacak ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum
7 Mar 2017 #2 _MrJoaKuN_ M Onaylı Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 113 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI İyidir kardeşim
8 Mar 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 Chaky C Seçkin Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 385 Tepki puanı 6 9 HİZMET YILI _MrJoaKuN_' Alıntı: İyidir kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler Kardeşim EYvallah yorumlarınızı bekliyorum
_MrJoaKuN_' Alıntı: İyidir kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler Kardeşim EYvallah yorumlarınızı bekliyorum