13 May 2019 #1 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Hesabım spamdan kapandı ve buga soktum sanırım yeni açtım sürekli taklit atıp duruyorlar nasıl kapanmayan bir facebook hesabı açarım yardımcı olur musunuz kapanmayan onaylı hesap istiyorum da ?
Hesabım spamdan kapandı ve buga soktum sanırım yeni açtım sürekli taklit atıp duruyorlar nasıl kapanmayan bir facebook hesabı açarım yardımcı olur musunuz kapanmayan onaylı hesap istiyorum da ?
13 May 2019 #2 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Onaylı hesap yapabilmen için tanınmış bir kişi olman gerekiyor
13 May 2019 Konuyu başlatan #3 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Qveen' Alıntı: Onaylı hesap yapabilmen için tanınmış bir kişi olman gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... Kimlik onayından bahsetmiştim mavi tik değil
Qveen' Alıntı: Onaylı hesap yapabilmen için tanınmış bir kişi olman gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... Kimlik onayından bahsetmiştim mavi tik değil
13 May 2019 #4 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Biraz daha açıklayıcı olarak yazabilirsen, yardımcı olabilirim.
13 May 2019 #5 DemonSamurai D The story about good Ultra Üye Katılım 29 Ara 2017 Mesajlar 2,839 Çözümler 3 Tepki puanı 4,164 Ödüller 10 8 HİZMET YILI Kapanmayan hesap açılamaz sanırım , hesap normaldir anormal bir durumda kapanır vs
13 May 2019 Konuyu başlatan #6 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI DemonSamurai' Alıntı: Kapanmayan hesap açılamaz sanırım , hesap normaldir anormal bir durumda kapanır vs Genişletmek için tıklayın ... Kimlik onayı alan hesaplar kapanmaz bana onaylı facebook hesabı lazım
DemonSamurai' Alıntı: Kapanmayan hesap açılamaz sanırım , hesap normaldir anormal bir durumda kapanır vs Genişletmek için tıklayın ... Kimlik onayı alan hesaplar kapanmaz bana onaylı facebook hesabı lazım
13 May 2019 #7 xPoliceman X Süper Üye Katılım 23 Ağu 2018 Mesajlar 1,142 Tepki puanı 208 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Çok fazla hesap açmışsındır bir kaç hafta bekle tekrar dene açtığın hesaplarda telefonun ile doğrula . Bu arada onaylı hesap açarsam atarım sana
Çok fazla hesap açmışsındır bir kaç hafta bekle tekrar dene açtığın hesaplarda telefonun ile doğrula . Bu arada onaylı hesap açarsam atarım sana
13 May 2019 Konuyu başlatan #8 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Hs|Policeman' Alıntı: Çok fazla hesap açmışsındır bir kaç hafta bekle tekrar dene açtığın hesaplarda telefonun ile doğrula . Bu arada onaylı hesap açarsam atarım sana Genişletmek için tıklayın ... Çok ihtiyacım var dostum açarsan iletişime geçersen sevinirim
Hs|Policeman' Alıntı: Çok fazla hesap açmışsındır bir kaç hafta bekle tekrar dene açtığın hesaplarda telefonun ile doğrula . Bu arada onaylı hesap açarsam atarım sana Genişletmek için tıklayın ... Çok ihtiyacım var dostum açarsan iletişime geçersen sevinirim
13 May 2019 #9 xPoliceman X Süper Üye Katılım 23 Ağu 2018 Mesajlar 1,142 Tepki puanı 208 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Batuhan Çolak' Alıntı: Çok ihtiyacım var dostum açarsan iletişime geçersen sevinirim Genişletmek için tıklayın ... Özele gel
Batuhan Çolak' Alıntı: Çok ihtiyacım var dostum açarsan iletişime geçersen sevinirim Genişletmek için tıklayın ... Özele gel
6 Haz 2019 #10 melihdelikan M Uzman Üye Katılım 17 Nis 2019 Mesajlar 217 Tepki puanı 37 7 HİZMET YILI Hs|Policeman' Alıntı: Çok fazla hesap açmışsındır bir kaç hafta bekle tekrar dene açtığın hesaplarda telefonun ile doğrula . Bu arada onaylı hesap açarsam atarım sana Genişletmek için tıklayın ... bende isterim =)
Hs|Policeman' Alıntı: Çok fazla hesap açmışsındır bir kaç hafta bekle tekrar dene açtığın hesaplarda telefonun ile doğrula . Bu arada onaylı hesap açarsam atarım sana Genişletmek için tıklayın ... bende isterim =)