Bilgisayarım daha 3 aylık ve SSD stress testinde maalesef bir şey gözükmüyor.SSD Stress testine sokarak SSD kaynaklı olup olmadığını öğrenebilirsin ama genelde bu tarz sorunlar SSD ve HDD kaynaklıdır, yinede stress test yapman gerekebilir, bilgisayarı uzun zaman fişten çekip kapattıysan bu sorunlar normaldir.
Hocam erp ye nereden ve nasıl gireceğim ?Kapanmama sorunu ile ilgili anakartındaki erp ayarlarını kontrol etmelisin tabii sorunun bios kaynaklıysa erp ayağının kapalı olduğunu kesinleştirdikten sonra bilgisayar yönetiminde aygıt yöneticisine gira sürücüsüne sağ tıklayıp özellikler de sağ üst tarafta güç yönetimi sekmesi olması gerekli oradaki tiki kaldır daha sonra
Bilgisayarı yeniden başlatıp sorunun devam Edip etmediğini deneyin eğer sorun devam ediyorsa buraya yazarsan yardımcı olmaya çalışayım
- Klavyedeki Windows tuşuna basarak Başlat menüsünü veya Başlat ekranını açın.
- cmd araması yapın. Arama sonuçları listesinde, Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve ardından Yönetici Olarak Çalıştır'ı seçin.
- Kullanıcı Hesabı Denetimi tarafından istendiğinde, Devam'ı seçin.
- Komut istemine powercfg.exe /hibernate off yazın ve ardından Enter tuşuna basın.
- exit yazın ve ardından Komut İstemi penceresini kapatmak için Enter tuşuna basın.
Bios ayarlarından ERP Ready adlı ayarı bulman gerekli. Anakart modelini internette araştırarak bulabilirsin veya anakart modelini yazarsan yardımcı olayımHocam erp ye nereden ve nasıl gireceğim ?
Asus Prime b450 mA-IIBios ayarlarından ERP Ready adlı ayarı bulman gerekli. Anakart modelini internette araştırarak bulabilirsin veya anakart modelini yazarsan yardımcı olayım
Biosta üst sekmeden advanced’e gel orada APM adında bir sekme olmalı onun içine girdiğinde orada erp ready gibi bir seçenek olması gerekli, onu kapatmalısınAsus Prime b450 mA-II
Kapattım ve dediğini uyguladım dostum, bu durum sürekli bir şekilde olmuyor şükür. Umarım ileriki vadede işe yarar. Teşekkür ederim.Biosta üst sekmeden advanced’e gel orada APM adında bir sekme olmalı onun içine girdiğinde orada erp ready gibi bir seçenek olması gerekli, onu kapatmalısın
Rica ederim. Sorun tekrarlanırsa bana ulaşabilirsin.Kapattım ve dediğini uyguladım dostum, bu durum sürekli bir şekilde olmuyor şükür. Umarım ileriki vadede işe yarar. Teşekkür ederim.
Ne dediğinizi tam anlayamadım ? Çözüm önerisi mi sundunuz ?çekiyorum çünkü yine siyah ekranda takılıyor, ordaysa alırsın yenisi yada düzeltmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?