28 Eki 2016 #1 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI Benim baya bi zamandır kullandığım bi hesabım vardı az önce yaklaşık yarım saat önce facebooka girmeye çalıştım hesabınız kapatıldı dedi google dan araştırdım kimlik resmi falan istiyo yokmu bunun başka bi yolu Yardım ederseniz sevinirim İyi Forumlar
Benim baya bi zamandır kullandığım bi hesabım vardı az önce yaklaşık yarım saat önce facebooka girmeye çalıştım hesabınız kapatıldı dedi google dan araştırdım kimlik resmi falan istiyo yokmu bunun başka bi yolu Yardım ederseniz sevinirim İyi Forumlar
29 Eki 2016 #2 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Resimli bir şekilde anlatırsan yardım edebilirim belki.
29 Eki 2016 Konuyu başlatan #3 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI HileliCoder' Alıntı: Resimli bir şekilde anlatırsan yardım edebilirim belki. Genişletmek için tıklayın ... e posta ve şifreyi girdiğim zaman bu geliyor
HileliCoder' Alıntı: Resimli bir şekilde anlatırsan yardım edebilirim belki. Genişletmek için tıklayın ... e posta ve şifreyi girdiğim zaman bu geliyor
29 Eki 2016 #4 HardPlayer H M.Kemal ATATÜRK Süper Üye Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 892 Tepki puanı 22 Ödüller 8 9 HİZMET YILI şikayet botu atmışlar olabilir üstüne soğuk bi su iç
29 Eki 2016 #5 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI xSquallTR' Alıntı: HileliCoder' Alıntı: Resimli bir şekilde anlatırsan yardım edebilirim belki. Genişletmek için tıklayın ... e posta ve şifreyi girdiğim zaman bu geliyor Genişletmek için tıklayın ... Hesabın bir grup tarafından şikayet edilmiş.
xSquallTR' Alıntı: HileliCoder' Alıntı: Resimli bir şekilde anlatırsan yardım edebilirim belki. Genişletmek için tıklayın ... e posta ve şifreyi girdiğim zaman bu geliyor Genişletmek için tıklayın ... Hesabın bir grup tarafından şikayet edilmiş.
29 Eki 2016 Konuyu başlatan #6 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI HileliCoder' Alıntı: xSquallTR' Alıntı: e posta ve şifreyi girdiğim zaman bu geliyor Genişletmek için tıklayın ... Hesabın bir grup tarafından şikayet edilmiş. Genişletmek için tıklayın ... Onu bende biliyom Açabilirmiyim onu sordum
HileliCoder' Alıntı: xSquallTR' Alıntı: e posta ve şifreyi girdiğim zaman bu geliyor Genişletmek için tıklayın ... Hesabın bir grup tarafından şikayet edilmiş. Genişletmek için tıklayın ... Onu bende biliyom Açabilirmiyim onu sordum