ve hoş bi görünümü var hocam haklısınız.Karanlık mod gece uyurken bi yanda ailemiz olduğu için yüzümüze ve odanın içine fazla ışık vurmasını engelliyor bu yüzden genel olarak kullanılıyor
Ya bu arada konuyu okumadan yorum yapmışım direk başlığa cevap vermiş gibi oldum kb ellerine sağlık güzel açıklammıssın konuyuve hoş bi görünümü var hocam haklısınız.
Önemli değil hocam teşekkür ederim seviliyorsunuzYa bu arada konuyu okumadan yorum yapmışım direk başlığa cevap vermiş gibi oldum kb ellerine sağlık güzel açıklammıssın konuyu
evet öyle gözüküyor ama zamanla sıkıcağını düşünüyorumHem göz yormuyor hem parlaklığı yükseltince pek fazla ışık yayıp gözümüzü ağrıtmıyor. Ek olarak gece karanlıkta gerçekten fazla ışık verebiliyor. Karanlık mod daima en iyisidir bana göre
Yani, zamanla alışıyor insan tabii. YouTube için bile misal, eskiden her yer beyaz beyaz parlak iken de hoşuma gidiyordu ve daha iyi duruyordu (gece modunu öyle denemelik açıp, ön yargılı davranmıştım). Daha sonra geceleri ışık yaymasın diye ve göze fazla çarpmasın diye karanlık mod yapmıştım; yaklaşık 1 yıldır da karanlık mod olarak kullanıyorum. Şimdi karanlık modu devre dışı bırakınca gerçekten çok rahatsız oluyorum. Kişinin alışkanlığına bağlı yanievet öyle gözüküyor ama zamanla sıkıcağını düşünüyorum
aynen öyle bende aynı örneği vercektim sağolunYani, zamanla alışıyor insan tabii. YouTube için bile misal, eskiden her yer beyaz beyaz parlak iken de hoşuma gidiyordu ve daha iyi duruyordu (gece modunu öyle denemelik açıp, ön yargılı davranmıştım). Daha sonra geceleri ışık yaymasın diye ve göze fazla çarpmasın diye karanlık mod yapmıştım; yaklaşık 1 yıldır da karanlık mod olarak kullanıyorum. Şimdi karanlık modu devre dışı bırakınca gerçekten çok rahatsız oluyorum. Kişinin alışkanlığına bağlı yani
agaa bee :dHayatım yeterince karanlık oyüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?