Seçkin Üye
Evet Yaşamak istiyorsak napica #EvdeKalben ev ortamında sürekli kardeşime dalaştığım için hep kavgalıyız ama ne yapalım kendimden korkmuyorumda bizimkilere bulaşırsa ölme riskleri var biraz duralım evimizde
Netflix aylık ne kadar ve hilesi var mı ben dizi film çok sevmediğime daha bir kere bile girmedimNetflixi delik deşik ettim vallaha
Bir site car atayım netflixdeki dizileri bedava izlersiniz özelden atıyorumNetflix aylık ne kadar ve hilesi var mı ben dizi film çok sevmediğime daha bir kere bile girmedim
Buraya at herkes faydalansın karantinadaBir site car atayım netflixdeki dizileri bedava izlersiniz özelden atıyorum
bana da atarmısınBir site car atayım netflixdeki dizileri bedava izlersiniz özelden atıyorum
Bilgisiyar yemek yatış bilgisiyar yemek...Karantina da Neler Yaptınız ?
Ben Çoğu Zamanımı Bilgisayarda Oyun Oynayarak Gecırdim Tabi Ara Sıra Babam Can Sıkıntısına Gelip Bana Sardığı Oldu Ama Bu Karantina Benim Hayatımda Çok Birşey Değiştirmedi Sadece Markete Bakkala Gidemiyordum O Kadar.
Sıra Sizde Hepsini Okuyacağım.
Sen yapmışsın kafayı sen iyi biz bütün gün pc de oturmaktan bir taraflarımız ağırdıKarantina başladığında ufak deneysel bir flörtüm oldu cihangirde yaşadık falan 1 ayın sonunda evi kapatıp ailemin yanına döndüm
2. Kez oluyor. Bu yorum kasmazsan sevinirimPc pc pc pc başka bişey yok
Post automatically merged:
Herkes böyledir bence
Allah Tuttuğunuz Bütün Oruçlu Kabul Etsin.oyun oruc yat kalk bitiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?