Önemli değil eğer seninde aklına gelen güzel oyunlar varsa yazarsan mutlu olurumTeşekkürler eline sağlık
Aynen eğer oynamak istersen senle takılabiliriz.town of salem vampir koylu la cok iyiymiş ama arkadaş grubun olacak ya onun için
Bendede aynısı var ama town of salem çok sarıyor internettende araştırabilirsin eğer alırsan oynayabiliriz.ne oynarsan oynayayım gene de sıkılıyorum :/ eline sağlık yine de
Teşekkurler yararlı bilgi. İyi forumlar
Sistem gereksinimlerine göz atmam lazım dostum çok iyi bir bilgisayarım yok csgo lol falan zor oynuyorumBendede aynısı var ama town of salem çok sarıyor internettende araştırabilirsin eğer alırsan oynayabiliriz.
Post automatically merged:
Önemli değil sizede iyi forumlar
Zaten çok düşük sistem isteyen bir oyundur eğer yardıma ihtiyacın olursa yardım edebilirim.Sistem gereksinimlerine göz atmam lazım dostum çok iyi bir bilgisayarım yok csgo lol falan zor oynuyorum
arkadaş grubun olunca sarıyor ya tek başına pek bir şey yapamazsınBendede aynısı var ama town of salem çok sarıyor internettende araştırabilirsin eğer alırsan oynayabiliriz.
Aynen öyle öbür türlü sarmıyor 1-2 gün anca oynarsın zevki çıkmıyor.arkadaş grubun olunca sarıyor ya tek başına pek bir şey yapamazsın
Önemli değil deneyince incelemeni yazarsan mutlu olurumeyw kral denicem
bknz: gta vÖncelikle merhabalar hepimiz evlerde sıkılırken bende oyun konusu açmak istedim.Eğer sizinde aklınıza gelecek oyunlar varsa yazarsanız hepimiz için iyi olur.
1-Smite (ücretsiz)
2-Black Squad(ücretsiz)
3-Town Of Salem( 10TL)
4-Borderlands 2 (31Tl)
5-Bussines Tour(ücretsiz)
6-The Hunter Classic(ücretsiz)
7-Mta San Andreas(ücretsiz)
8-Paladins(ücretsiz)
9-Sniper Ghost Warrior Serisi(Pahalı ama steam indirimleri ile çok düşüyor)
10-Assassin's Creed Serisi(Genel olarak pahalı)
11-March Of Empires(ücretsiz)
12-APB Reloaded(ücretsiz)
13-Deceit(ücretsiz)
14-Hereos And Generals(ücretsiz)
15-Fallout 76(Şuanda steamde ücretsiz 2 gün içinde alabilirsiniz)
16-Prison Architect(İndirim ile 12.50Tl)
17-No More Room İn Hell(ücretsiz)
18-House Flipper(İndirim ile 24Tl)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?