zaten poyraz karayel kvp ve ezel en bastaTürk dizilerini 1.5 hızla biraz boş bakış sahnelerini geçerek izleyin ama mutlaka izleyin. En favorim EZEL
"daaayiiiiiiii!!"
o konuda bende biraz hak veriyorum ama ilk 6 güzel dizilerdir dediğin dizileride izlerimKardeşim yanlış anlama beni ama yerli kısmında gözlerim kanadı biraz. Sana önerebileceğim 2 muhteşem dizi var. Birincisi dark.Bu dizide yok yok.Zaman göreceliliği desen var, kuantum fiziği desen var.Diziyi izlerken beynin yanıyor ama değer kesinlikle. İkinci dizi ise castlevania. 22 dakikalık bölümler halinde bir dizi. Bunu da mutlaka izlemelisin.
Ya arkadaş Almanlar cidden zeki diziyi anlamak için 2 kere bitirmem gerekti.Kardeşim yanlış anlama beni ama yerli kısmında gözlerim kanadı biraz. Sana önerebileceğim 2 muhteşem dizi var. Birincisi dark.Bu dizide yok yok.Zaman göreceliliği desen var, kuantum fiziği desen var.Diziyi izlerken beynin yanıyor ama değer kesinlikle. İkinci dizi ise castlevania. 22 dakikalık bölümler halinde bir dizi. Bunu da mutlaka izlemelisin.
Yeni Netflix dizisi çıktı Aşk 101 diye izlemeni tavsiye ederim günümüz Türkiye'yi anlatıyor :çHerkezin karantinada canı sıkılıyor bende netflix ve youtube dan izleyeceğiniz dizileri öneriyorum
Yerli Dizliler
1-Ezel
2-Poyraz Karayel
3-Kurtlar Vadisi Pusu
4-Aşk-ı Memnu
5-Kuzey Güney
6-Avrupa Yakası
7-Cennet Mahallesi
8-Akasya Durağı
9-Öğretmen
10-Mucize Doktor
11-Çukur
12-İçerde
13-Seksenler
14-Söz
15-Çocuklar Duymasın
16- Muhteşem Yüzyıl
17-Hayat Bilgisi
18-Pis Yedili
Yersiz Diziler
1-La Casa De Papel
2-how ı met your mother
3-Sex Education
4-Lucifer
5-Peaky Blinders
6-Stranger Things
7-Black Mirror
8-The Umbrella Academy
9-Breaking Bad
10-The Good Place
11-Vikings
12-Narcos
13-Game Of Thrones
14-House Of Cards
15-The Walking Dead
16-Prison Break
Liste Karısık Hazırlanmıstır 1 numara diye birşey yoktur hepsi güzel dizilerdir öneririm sizde önerirseniz iyi olur iyi günler
İnternette birkaç inceleme yazısı var onları okumanı tavsiye ederim. Çok farklı yönleriyle incelemişler diziyi. Benim farkedemediğim bir sürü şey çıktı ağzım açık okudum.Ya arkadaş Almanlar cidden zeki diziyi anlamak için 2 kere bitirmem gerekti.
Ya peki dizinin son sahnesinde zaman yolcuğu bitip evren yolculuğu başlaması 10/10İnternette birkaç inceleme yazısı var onları okumanı tavsiye ederim. Çok farklı yönleriyle incelemişler diziyi. Benim farkedemediğim bir sürü şey çıktı ağzım açık okudum.
Olaylar daha çok karışacak paralel evrenler, çoklu yaşam vs bir sürü şey diyen var internet teori dolu.Ya peki dizinin son sahnesinde zaman yolcuğu bitip evren yolculuğu başlaması 10/10
Neyseki yeni sezon IMDb'de yer alan bilgiye göre 27 Haziran'da yayınlanacakmış.Olaylar daha çok karışacak paralel evrenler, çoklu yaşam vs bir sürü şey diyen var internet teori dolu.
harbiden lanyerli dizide behzat ç. olsaydı liste tam olabilirdi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?