karantina dönemşn nasıl geçiyor Bu zamanda kendini ne tür alanlarda geliştirdin internetin derin yüzünü keşfettinmi yoksa sabahtan akşama kadar oyun oynayıp dizimi izledin hadi ama elbet kendini geliştirecek birşeyler yapmışşındır. Mesela internetten para kazanmaya çalışmadınmı ? Ben mesela kendimi Bu lanet süreçte Bilgisayar Ve kripto paralar üzerinde geliştirdim Yazılım alanında birşeyler öğröndim Faydalı Videolar ile günümü geçirdim Çeşitli borsalardan 2-3k para kazandım ve şuan mesaj yazdığım pc yi topladım ve ailemin yardımı olmadan Peki sen kendin için ne yaptın ?
Hocam ben de çizim programları üzerinde kendimi geliştirdim(3ds max, photoshop vb...) aynı zamanda oyun ve diziye de fazlasıyla vakit ayırdım. İlk günler çok zorlamadı ama şu aralar her şey daha çabuk sıkıyor. Bu yüzden de kendimi geliştirmek için zorlamıyorum açıkçası bir an önce gün bitsin diye ne canım isterse onu yapıyorum.
Faydalı hiçbir şey yapmadım oyun oynadım dizi izledim
PC alma umuduyla bilgisayarlar hakkında derin araştırmalar yaptım zaten burada da olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorum çok bilgi kirliliği var
Filme ve diziye ayıracak zamanım pek olmadı dizi filmde izledik ama ders çalışma ve işe gitme daha ağırlıklı oldu bu dönem de 4 ders kitabı ve 3 cilt roman bitirdim
Ama oyunlarımdan da hiç vazgeçmedim